Kui see on Sinu esimene külastus, siis tutvu
palun korduma kippuvate küsimustega klikates selleks ülal asetseval lingil. Enne uue postituse lisamist pead Sa registreeruma.
Postituste lugemiseks vali meelepärane foorum allpool olevast nimekirjast.
Teade
Collapse
Foorumi reeglid.
Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
Mul küll töötavad, Marecil vist kah. Viimase paranduse tegin eila õhtal, tõmba see variant kui veel pole tõmmanud.
Enne oli vigu
- Vend Hieronymus tunneb Motorola toodete nimekirja kõige paremini, las tema ütleb.
- Motorola poolt loodud kiipide hulgas ei ole teda üles tähendatud. - Tähendab: ta on Intelist!
Kas võin oletada, et "beeta" võib proge tiitliribalt ära võtta?
Suured tänud igatahes testijatele ja eriti aliastele 13738, marec ning doktorms!!!
- Vend Hieronymus tunneb Motorola toodete nimekirja kõige paremini, las tema ütleb.
- Motorola poolt loodud kiipide hulgas ei ole teda üles tähendatud. - Tähendab: ta on Intelist!
Ei ole küll pro :-[, aga vahest olen Visualis ikka miskit valmis nokitsend...nii et felch miskit abi piax vaja olema sis küsida ikka võib...kaks piad on ikka kaks piad...kuigi sa visualis vist täitsa pro
Kunagi mainisn felchile Borland C++ et äkki tuleks sellega asi vähem uimasem?? Oled sa Felch proovind seda? Mul plaan varsti ää katsetada, et kui kiiresti sial see logi kirutmanine toimub(teeks lihtsalt miski testproge mis kirutab miski teksti nuppuvajutusega 8))
Tnx abipakkumise eest, küsin kindlasti - mitmekesi on ikka uhkem teha.
Minu arvates teeb asja kõige uimasemax too registrisse kirjutamine, seega peaks ümber kirjutama, ntx *.ini faili. Või mida arvatakse?
Siis too koormuste "oma" nimedega käsutamine. Vaata ka proget ja ütle, mismoodi sina teexid (private sub Kuuletu() ). Mõtlesin ise nii, et jätakx võtmesõna koormus alles ja numbrit lubax olla numbri kujul (nagu praegu) või siis nimede maatriksist otsinguga.
Ja mida veel lisada?
Mõtlesin, et peaks sisendite poole ka lisama. Aga siis võiks asja hoopis mingile kontrollerile rehkendada anda, panex talle võrgu külge ja GSM modemi ka. Võimalik, et vana moblat saax ka rakendada. Kes teab, milline sóbix (et saaks AT-käskudega SMS-e saata ja vastu võtta ? Siis saab asja kasutada ka netist kaugel.
Vaatasin seda Kuuletu() sub`i...arvestades sellega, et asi on Basicus, sis ehk peaks logitavate tähtede arvu vähendama...ehk näiteks "KOORMUS" lühendama "KRM" või hoopis "K"...piax asja paremaks tegema(kasvõi natukenegi) ma arvan...kui lühendeid on raske lugeda, sis võib kasvõi sinna logi vaatamise aknasse "lühendite tõlkija" teh...mis arvad Felch? Panen sis kah käpad külge ...tuleb aind kokku leppida, et kes mida teeb... :
Ma ei usu, et KORMUSE dekodeerimine võtaks märgatavlt rohkem aega, kui KRM'i. Vahe ilmselt on aga minimaalne. Kujutan ette, et asi on siiski registrisse kirjutamises. Võn muidugi exida. Logi lugemine läheb ju ka aeglaselt ja see ei puutu üldse registrisse???!!!
Marec soovitas lubada koormuse numbri asemel öelda tema nime, seda peaks ehk tegema hakkama? Töö on igatahes vähem mahukas, kui registri asendamine ini failiga.
Tekkis selline halb mõte et... kas seda softi tasub edasi arenada? Teeks hoopis kasvõi ATMEL'i kontrolleriga kavala kodu süsteemi? VÕi paneks siiski epikendusele termomeetrid ja valveandurid külge?
Minu meelest ei ole kiirusel viga midagi, paar sekundit siia sinna ei loe ju.
Mina pooldaksin tegelt seda E-pikenduse arendamist, kuna sellega on nagu rohkem võimalusi.
Mis suunas siis tasuks edasi mõelda? Ja kas proge töötab su masina peal korralikult?
...
Midagi võiks selle asjaga ette võtta, et moblalt saates ei saa subjekti pana.
Kui teeks sinna linnukese ette, et tahad - paned ja tahad - ei pane "subjecti"?
Jah nii oleks päris hea. Ega seda subjekti nagu nii kontrollida ei ole vaja. Selleks eraldi maili adress ja kui keegi juhtubki saatma siis saatja adress ikka ei sobi.
Teen ära! Lisasin parooli lubamise värgi. Kohendan ka natca esimese jooksutamise korra alamprogrammi. Varsti saab valmis. Kui on OK, saab beeta kirja maha võtta
Edasiarenduse kohapealt peab natuke mõtlema,mida ja kuidas täpselt teha?
Ise mõtlesin, et kui rauda valmistama hakkan, panen IC1 ja IC2 jalgade Q1-Q8 ning I1-I8 vahele AND elemendid. Sellega tekitan igale väljundile lisasisendi kuhu saab ühendada näiteks avariitermostaadi, et kui temp liiga kõrgeks läheb lülitab koormuse välja. Muidugi etem oleks see kui programm sellest ka kuidagi teada saaks ja hakkaks näiteks mingit avariitulukest vilgutama.
Comment