Kui see on Sinu esimene külastus, siis tutvu
palun korduma kippuvate küsimustega klikates selleks ülal asetseval lingil. Enne uue postituse lisamist pead Sa registreeruma.
Postituste lugemiseks vali meelepärane foorum allpool olevast nimekirjast.
Teade
Collapse
Foorumi reeglid.
Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
Negatiivse voolu kohta kirjutaks mina nii, et voolu märk näitab selle suunda: Kui on positiivne, siis voolab see testri plussklemmist miinusklemmi, miinusmärgiga aga miinusklemmist plussklemmi.
Muidu väga tubli töö!
Transi kontrolli kohapealt niipalju, et suurusjärgu saab ikka õieti ja kui vaja sarnastest transsidest paari välja mõõta, siis ikka parem kui silma järgi panna. Transi korrasolekut sellega ei kontrolli, lühises trans näiteks koormab minu testril toite maha... Kunagi ei tea ka kas need vastikud klemmid seal ühendust annavad.
Pildid võiksid natu paremad olla aga muidu pole midagi kurta.
Minu visioon testrist oleks selline: http://emperor.dyn.ee/pub/tester
Seal on jpg ja ka paint shop pro vektorlähtefail, mida on hea mudida (saab nuppu rotate'da jne)
Veel üks kommentaar... Mina vahetaks pealkirjas sõna kasutamisõpetus ära, see kõlab nagu mingi karbis olev vigaselt tõlgitud paberitükk, midagi selles stiilis: http://www.ut.ee/8624
No see huumori osa on küll päris hea 8)
Sama hea nagu loeks NSV-liidu aegsest mootoratta või auto raamatust masina hooldamise hohta.
"Pikemateks sõitudeks tuleb vähemalt 27 kõdarat kaasa võtta ja lühemateks 3 kõdarat ja alati peab olema kaasas 3 kondet,äkki lähevad ülejäänud läbi
Elas kord üks väike transistorike, tal oli ainult üks viga, ta nimi oli p217
@html-i osas loll ;D :-[
kui viitsin, täiustan aegajalt....
muideks mulle isegi meeldib...hea et vu meetrite skeeme on :P
aga teksti võiks näiteks natuke väiksemaks teha (ja muu font ka, Times new roman on ajast ja arust )
ps! mul on brauseris text size "smaller"i peal nii et see ei saaks m6jutada
loodan et see kommentaar liiga peale tykki polnud.
juba neljas elektroonika alane leht? 8) lahe
Comment