Vahetasin krt-s kogu kaabelduse, otsustasin paigaldada pistikutele rikkevoolukaitsme kuna peres on ka väike pisipõnn kel meeldib nö salaja näppida neid asju mida ei tohi. Nimelt RVK 30mA, ei rakendu täielikult olles selle paigaldanud pistiku ahelasse, otsustasin selle toimimist ka kontrollida. Kaitsme kontrollnupp näitas, et asi toimib, proovisin siis ka enda peal, mis juhtub kui nö. pluss juhtmest kinni võtta kas saab särtsu või mitte, (so. muidugi rumaltegu) ja olles proovinud juhet õrnalt kattsuda ei saanud ma voolu, aga ühtegi kaitset ka välja ei löönud . Täppsemalt öeldes, panin tavalise metallist kruvikeeraja stepslisse, siis vaatasin indikaatoriga, et kas on tegemist pluss poolega ja katsusin tavalise kruvikeeraja metall vart ja voolu ei saanud ja RVK ka välja ei löönud. Minu teada peaks selline tegevus kaitsme välja lööma, aga ei miskit. Vaatasin ka kaitsme ühendused üle, kaitsmed ja kaablid peaks kõik olema nii nagu peab.
Lühike kirjeldus RVK-kaitse-tarbija (e.pistik) RVK-st on viidu L tavakaitsmesse ja sealt edasi tarbijani, RVK-d läbiv N-kaabel on viidud otse tarbijani ja maandus PE otse eraldi tarbijani. Milles probleem võib olla, et RVK rakendub või toimib pooleldi ??? Lisan ka väikese manuse millest lähtusin.
Lühike kirjeldus RVK-kaitse-tarbija (e.pistik) RVK-st on viidu L tavakaitsmesse ja sealt edasi tarbijani, RVK-d läbiv N-kaabel on viidud otse tarbijani ja maandus PE otse eraldi tarbijani. Milles probleem võib olla, et RVK rakendub või toimib pooleldi ??? Lisan ka väikese manuse millest lähtusin.
Comment