Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

Kuidas panna 60W pirn ühtlaselt vilkuma.

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Vs: Kuidas panna 60W pirn ühtlaselt vilkuma.

pakun et jh see töötaks aga iseasi kas täpselt reguleeritav. Neid releesid erinevaid. Aga peaks ära ajama asja vb.
    Modelleerimises ja tootmises kehtivad:
    1. Avariikindel vooluring lühistab kõik teised.
    2. Transistor, millel on kiiresti toimiv kaitse, säästab kaitset, sulades kõigepealt ise.

Comment

Tänan teid senise info eest!
      Ma ise päris selline elektroonik pole, et ise neid skeeme sooviks väga hakata kokku keevitama (see ei tähenda muidugi veel, et ma sellega hakkama ei saa). Parema meelega ostaks ühe komplekse isendi, millele ühendaks juhtme taha, mis saab omakorda voolu otse seinakontaktist. Oomipoest saadeti mind minema sellise jutuga, kuna neil kogu väljapanek just 12v
      See aegrelee, mille pakkus välja Netwrk, ka ei sobi, kuna selle sisse-ja välja lülitamise min aega ei saa nii hästi reguleerida, nagu ma soovin... Mul just nimelt läheks tarvis, et tuli vilguks vähemalt sama kiiresti kui valgusfooris või isegi kiiremini.
      Hea oleks, kui keegi saaks panna siia mõne lingi, mis mind juhataks vastava jublakani või anda poe nime, kust selliseid asju müüakse. Hind ei ole oluline. Muidu vaata, et hakka või tõesti asju ise kokku panema

Comment

Kus resideerud? Ma leian oma varudest juppe ja teen selle paari päevaga ära. Küsimused: Millise sagedusega peab vilkuma? Kui stabiilselt ja kui reguleeritav? Kus asub: toas, õues, vihmas, vee all? Kaua peab järjest vilkuma? Ja miks ja kellel sellist närviärritajat vaja on?

Comment

Working...
        X