Mul oleks vaja osta eredaid LED'si, kuid ma ei oska ise neid valida. Mille järgi ma saaksin vaadata LED'de eredust?
Teade
Collapse
Foorumi reeglid.
Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less
Eredate LED ostmine.
Collapse
X
-
Vs: Eredate LED ostmine.
Tuleks ka enda jaoks see "eredus" täpsemalt defineerida, sest peale "milliküünlapügalate" on LED-id veel ka läikivad või matid, sfäärilise või sileda otsaga ja erineva valgustusnurgaga. On vahe sees, kas LED on mõeldud eredaks indikaatoriks või eredaks valgustajaks. Erinevate värvideni ja nende omadusteni pole me veel jõudnudki...
Comment
-
Seina ühtlaseks valgustamiseks sobivad laiema (alates 30 kraadi) nurgaga LEDid või powerLEDid.
Sinise värviga on see viga, et inimese silmad ei suuda eredas sinises end fookustada ja Sul on tunne, nagu vajaksid prille.
Kuna ise olen valgeid LEDe kokku ostnud, siis soovitan enne suurema koguse tellimist prooviks mitut sorti kuni kümnekaupa proovimiseks osta. Nii väldid ka ämbreid, kuna osade valgusdioodide mcd-tes heledus ei ole mitte see, mis reklaamitud.
Comment
-
Esmalt postitatud Ragnis poolt Vaata postitustAga millised sobiksid näiteks seina valgustamiseks?viimati muutis kasutaja klm; 06 August 2011, 08:15.MINULE EI MEELDI KUI MÕNINGAD ISIKUD MINU POSTITUSI MUUDAVAD,
KUI POSTITUS EI SOBI SIIS PALUKS SEE KUSTUTADA !
Comment
-
"Directly or indirectly, all issues related to sound should be decided by the ear as an organ of hearing: conclusions that are given by the ear is no longer necessary to challenge. Lord Rayleigh (John William Strutt)
Comment
Comment