Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

Turvakaardi lugeja

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Turvakaardi lugeja

Tere,

Olen siin foorumis uus ning võibolla on minu otsingu kasutamise oskus puudulik aga kahjuks ei ole ma
    vastust suutnud leida.
    Nimelt leidsin et on müügil selline huvitav turvakaardi lugeja kit ehk siis selle abil saaks kas siis avada
    ukselukk või aktiveerida alarm või veel midagi sellist. Leidsin ainult ametliku lehe, mis näitab
    kuhu miski juhe ühendada. Aga olen ka veel elektroonikas üpriski võhik ning minule jäi ka arusaamatuks
    kuidas seda ühendada.
    Lisaks sooviks teada kas selle jaoks peab ostma mingi kindla elektroonilise luku või on mingi odavam
    viis ka kuidas ukselukule see turvakaardi lugeja lisada, et pärast magnetkaardi asetamist spetsiaalsele
    plaadile ukselukk avaneb või sulgeb?
    Oleksin väga tänulik kui asjast rohkem teadjad ja ka vähem teadjad mulle nõu annaksid ja aitaksid ka
    minul targemaks saada nii elektroonika alal kui ka kuidas seda turvakaardi lugejat üldse kasutada.

Lisan siia ka lingi, millisest vidinast ma täpselt räägin.
    http://oomipood.ee/?t=k_ki&i=VM179

Ette tänades,
    Kenneth

Vs: Turvakaardi lugeja

Seal oomipoe lehel on ju pdf.fail kus kõik kirjas, lisaks on sul vaja näiteks magnetvastust uksele mida saab mõnest lukupoest, sobib 12v oma kuna sellel jubinal on ka 12v toide vajalik siis saad kaks kärbest ühe hoobiga ostad lisaks ühe väikse toitetrafo(kuubiku) 12v (saab ka oomipoest) ja saabki asja kokku laduda.
    Natuke peab ikka eelteadmisi olema.

Comment

Working...
    X