Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

Ostsilloskoop

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Ostsilloskoop

Oleks vaja saada kusagilt ühte analoog ostsilloskoopi. Olen otsinud paljudest kohatadest, aga pole leidnud ehk keegi oskab aidata või soovitada kus kohast saada ühte analoog ostsilloskoopi odavamalt (kuni 30) euri.
    Elektroonika on vägev, aga seni kui oskad seda korralikult kasutada

Vs: Ostsilloskoop

Tõenäolioselt sa nii odavalt ei saagi.Mulle pakuti ainuüksi vene ossi c65 eest 40 eur.Esialgu veel ei raatsinud loobuda,aga võibolla annan siiski selle hinnaga ära.Kusjuures seda sooviti ainult sisu väärismetalli kättesaamiseks.

Comment

Kus asud, mille jaoks vaja on? Äkki kellegil vedeleb. Endal üks nõuka aegne, mis varus seisab. Nii igaks juhuks.

Comment

Kui liigud Tartu kandis, siis Tiigi tänaval, "Tiigi Elektroonika"-s liigub igasuguseid!

Comment

To:millimiks-Kes pakkus ossi eest 40.00 .Olen nõus ära andma C-81(töökorras)sama hinna eest.Anna minu tel.53855612.Las lammutab!

Comment

tO: BRUNO5 On olemas üks nõukaaegne amatöör OSS.Töötab!.Annan ära 20.00 eest. Isegi tingida võib.Tel.53855612.

Comment

ellamp mind huvitaks mis aasta oma oss on? Ise asun Aseris.
              viimati muutis kasutaja Bruno5; 17 September 2011, 15:48.

Comment

Otsin siis ikka üht töökorras analoog ostsilloskoopi kuni 30 eurot. Vaja oleks siis 2 kanaliga ja kuni 100Mhz. Kui kellegil on pakkuda siis ootan.

Või äkki oskab keegi öelda kas on kuskil mõni pood mis müüb kola ja kust võib leida mõnda ostsilloskoopi või muid mõõteriistu.
                viimati muutis kasutaja Scott; 17 February 2012, 06:12. Põhjus: kokku

Comment

Working...
                X