Teade
Collapse
Foorumi reeglid.
Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less
Autotrafo ühendamine
Collapse
X
-
Vs: Autotrafo ühendamine
Esmalt postitatud ponxpinks poolt Vaata postitustAitäh! Kas trafo tühikäigul ei peaks töötama?
Kahest parempoolsest ülemisest ei saa ma üldse pinget, va väljalülitamise hetkel, mil viskab 220v peale. Ülemisest ja alumisest parempoolsest otsast saan 270V.
Väljalülituse hetkel tekib pinge väljalöökja see teeb elektroonikale paha.
Edu katsetamisel.
Comment
-
Õnneks on mul kõige odavam 5€ multimeeter. :P Aga aitäh, lahti võtmisega sain tööle! Tundub, et seda rullikut kinni hoidev kruvi oli lihtsalt kapriisne ja vajas mängimist. Kui kruvi rohkem kinni keerata, kaob pinge ära. Kui vähem kinni keerata, hüppab see rullik üles ja pinge kaob ka ära. Ja väikseid volte ma niimoodi ei saagi - rullik alla 50V ise kinni ei hoia.viimati muutis kasutaja ponxpinks; 09 m 2011, 10:57.
Comment
-
Esmalt postitatud ponxpinks poolt Vaata postitustÕnneks on mul kõige odavam 5€ multimeeter. :P Eks ta seest veidi tolmune on, võibolla seetõttu ei taha kontakti anda.
Katseta. Kui sattud õigele hetkele lülitama kaob näit igaveseks.
Comment
-
See on ka digiriist. Sisse-ja väljalülitamise hetkel viskab sinna 700-1700V peale, mis on kummaline, sest teoorias ei tohiks ta üle 600V registreerida. :P Aga töötab mis mühiseb.
Väikese modimisega sain ta täielikult tööle. Ilus 50 hz siinus. :P Graafikud ka:
12,9V
25,8V
32,4V
viimati muutis kasutaja ponxpinks; 09 m 2011, 15:48.
Comment
-
Esmalt postitatud ponxpinks poolt Vaata postitust... sain ta täielikult tööle. Ilus 50 hz siinus.
Comment
-
Esmalt postitatud ponxpinks poolt Vaata postitust...Ülemisest ja alumisest parempoolsest otsast saan 270V.
E:
Seal 270V väljundis võiks olla varistor, mis sööb selle ohtliku pulsi ära. Miskit sealt:
Näiteks selline:
Nühi põllukivi palju tahad, teemantit tast ikka ei saa
Comment
-
Esmalt postitatud ponxpinks poolt Vaata postitustMida ta lekib? Mille vastu kaitset vaja on?
Comment
-
Esmalt postitatud ponxpinks poolt Vaata postitustMida ta lekib? Mille vastu kaitset vaja on?
Samuti võib autotrafo üks väljundjuhe olla 230 V pinge all.
Kui Sa ei kujuta neid võimalikke ohte selgesti ette, on parem kui Sa selle trafoga ei mängi.
Ma ei usu et keegi teine tahaks olla osaline Sinu surmaga lõppenud eksperimendis.
Comment
Comment