Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

Paluks nõu IR kaamera paigaldamiseks

Collapse
X
 
  • Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

    Paluks nõu IR kaamera paigaldamiseks

    Probleem järgmine. Minu maja väravas käib keegi oma suurt peni situtamas ja mul on sellest tõsine koblakas ees. Vaja see kodanik liistule tõmmata. Kuna see juhtub tööpäeviti ajal kui mina ja naine oleme tööl ja poiss koolis, siis liigub mõte kaamera poole.
    Vedeleb mul siin üks selline kaamera http://www.fuho.com.tw/PRODUCT/CAMER...915C+915HC.htm
    Kui ma nüüd õigesti olen asjast aru saanud, siis tuleb väljundiks leiutada komposiitvideo ots (originaali pole enam alles)
    Toiteks sobib12v. Kas 13,5 voldine printeri alaldi sobib?
    Kui pikka antennikaabli võib vedada? Kas sobib tavaline kaabel või on komposiitvideole muud vaja?
    Kas see kaamera peabki töötades nii kuumaks minema (julgeks arvata, et mingi 50 kraadi ringi tuleb ära)?
    Salvestama paneksin arvutisse läbi tv kaardi.
    Hetkel rohkem ei oskagi küsida.

    #2
    Vs: Paluks nõu IR kaamera paigaldamiseks.

    Suht ülemine piir. Manualis kirjas 12 +- 1V. Sellistest pole veel ükski maha kärsanud, kui pinge testriga mõõtes 13,5V aga kui tegelik suurem, siis ei oska öelda. Kaabliks võid kasutada nii RG6 kui ka RG59 kaablit. Peaasi, et lainetakistus 75oomi. RG59ga ei soovita üle saja meetri kaablit, RG6 sumbuvus väiksem. Korralikud ühendused kaabli otstes vajalikud. Muidu sel kaameral BNC pistik (plussiks see, et ilma keeramata lahti ei tule). Aga peaks töötama ka RCA pistikuga.
    Kuumaks lähevad nad tõesti. Aga äkki ongi probleem selles, et see 13,5V adapter annab rohkem välja ja üleliigne lähebki soojuseks.

    Comment


      #3
      Vs: Paluks nõu IR kaamera paigaldamiseks.

      Äkki saad kellegi käest elektrikarjust paariks päevaks laenata, sellist mis patareitoitel.
      See kena triip peaks aial näha olema, sellele kõrgusele paned isoleeritult jupi peent traati ühendatud plõksijaga ja plõksija paned oma poole aeda, posti taha, ühe otsaga maasse. Usun siiralt, kui plõksija on paar tööpäeva töötanud, siis vaevalt neid triipe sinna juurde veel tekib.

      Kaamera on küll kena asi; aga hakka selle saadanaga seal sõdima ja ässitab veel peni kallale kah, kel seda vaja; ning pollar ei tee naguinii välja sinu murest.
      Nühi põllukivi palju tahad, teemantit tast ikka ei saa

      Comment


        #4
        Vs: Paluks nõu IR kaamera paigaldamiseks.

        Tänud Arvole! Asi kohe selgem.
        See elektrikarjuse mõte samuti hea, mul üks tuttav tühjendas ise oma põit kogemata sinna pihta. Siiani pidavat kontrollima, ega mingit traati maas ei vedele, enne kui riista välja võtab.
        Kuid see sarisittujast raibe ei tee triipe, vaid hunnikuid! Kaamera abil loodan välja selgitada ligikaudse aja (tavaliselt käiakse koertega jalutamas enam-vähem ühel ajal) ja siis asitõend ilusti moblasse tõmmata ja süüdlasele ette mängida (varsti saab puhkusele, siis aega passida). Kui see ei mõju, siis hakkame elektrikarjust otsima!

        Comment


          #5
          Vs: Paluks nõu IR kaamera paigaldamiseks.

          Kaabliks võid kasutada ka CAT5 keerupaari. Mõlemasse otsa Baluni konverterid. Pea kadudeta pidi saama 300m, mustvalget 1000m.
          Video baluns for analog CCTV cameras and HD-over coax security cameras (AHD, HD-TVI, HDCVI). Same day shipping, USA based tech support, product guarantee.

          Comment

          Working...
          X