Kas on olemas vidin mis piirab pinget. Mul on üks päikese paneel kust siis tuleb 0-1V 500mA, tahaks nii, et üle 0,5V ei tõuseks pinge. Samas ei tahaks mingit takistit ka vahele panna. Näiteks kui on pilvisem ilm ja paneelilt tuleb 0,8V välja võiks ikkagi 0,5v alles jääda.
Teade
Collapse
Foorumi reeglid.
Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less
Kuidas tagada 0,5V pinge
Collapse
X
-
Vs: Kuidas tagada 0,5V pinge
Võib natukene kõikuda küll, näiteks mingi 0,4-0,6v. Vaatasin, et nii väiksele pingele ei leidnud diood/zenerit.msn: pois11@hotmail.com
Comment
-
Zenerina saad kasutada ka tavalist ränidioodi sobiva pärivooluga. Takisti ette, nagu stabilitronilegi.
Edit: Võid dioodi koormusega jadasse ka panna, aga siis stabiliseerivat toimet ei ole. Pinge koormusel on dioodi päripinge võrra madalam toiteallika omast.viimati muutis kasutaja tcumen; 24 October 2011, 18:06.
Comment
-
Olen selle teema juures nüüd tagasi. Kas keegi viitsib skeemi teha kuidas need jupid ühendada. Olen nii rooste läinud, et ei oska enam midagi umbes kokku ühendada.
Kordan igaksjuhuks üle, et pinge tõuseb 0-1.1V Vaja oleks siis nii, et kui on 0.5v saavutatud siis pinge väljundist enam üle 0.5v ei tõuseks. Tarbimine on 0.5v juures 60mA.
Tänan juba ette ära.msn: pois11@hotmail.com
Comment
-
Esmalt postitatud prelude poolt Vaata postitustMis sul sellel paneelil järgi on mille toide pool volti tahab?msn: pois11@hotmail.com
Comment
Comment