Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

Hantek USB oss

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Hantek USB oss

Tahaks soetada 4 kanaliga ostsilloskoopi ja sõelale jäi Hantek DSO3064. http://www.hantek.com/english/produce_list.asp?unid=132
    On kellelgi seda tüüpi ossidega kogemust? Eelkõige huvitab kuidas toimub signaali salvestamine faili. Kas saab lõputult salvestada, ehk kui palju kettal ruumi on või on mingi väike sisemine puhver mis kohe täis saab?

Vs: Hantek USB oss

Kogemust selle ossiga pole ja ilmselt ka ei tule, aga kui sa nüüd tähelepanelikult vaatad, siis sellel lingil on saada ka programm sellele ossile ja pirakas juturaamat. Eks sellel ossil veidi sisemist mälu ikka ka ole, nagu neil kõigil. Saab see mälu täis, tõmmatakse sisu arvutisse, jälle salvestatakse ossi mälu täis jne...
    Panin programmi huvi pärast demo reziimis tööle ja andsin käsu salvestada kettale (Utility > Record). Just nagu salvestaks, faili gigade arv muudkui kasvab, ei taha vaid hiljem kuidagi seda uuesti maha mängida (demo piirang või olen lihtsalt loll?). Aga proovi ise järele, saad üsna hea ülevaate võimalustest (võimaluste puudumisest) ja ehk ka mõjuva põhjuse enda esialgset arvamust muuta.

Minu subjektiivne arvamus on, et tasub osta vaid siis kui see oss on piisavalt odav, jättis see programm kuidagi haleda mulje (võrreldes minu PicoScope ossi softiga), vähemalt demo reziimis.

Comment

Hinnaks on 240€. Võib juhtuda, et 50€ jagu tollimakse tuleb juurde. Tellin vist täna ära.

Comment

Lugesin nüüd help faili, seal kirjas, et "The maximum record length is 1000 frames". Just nagu polekski piiramatu salvestus? Demo aknas aga seda "frames" suuruse valikut pole, help fail ajast maha jäänud ja uus programmi versioon salvestab siiski piiramatult?

Comment

Mina Sinu asemel ei ostaks seda "mänguasja".
          Koguks raha juurde ja ostaks midagi paremat.

Kui juba Help fail puudulik ja soft "puuetega".

Comment

On üsna ahvatlev saada sellise raha eest nelja kanaliga oss ja ega sellel ossil tegelikult polegi midagi häda. Paraku on kaasasolev tarkvara jah selline poolpidune, mis paneb sellise ostu mõttekuses kahtlema. Sai küll need väljalülitatud valikud (nn. hallid asjad) aktiivseks muudetud ja võimalusi täpsemalt uuritud, aga midagi meeldivat silma ei torganud. Ei leidnud mina isegi sellist kohta, kus neid probe'sid saaks juurde tekitada, see muudab aga näiteks juba voolu mõõtmise üsna probleemseks (mingite teiste suuruste mõõtmisest rääkimata). Mingid voolumõõteadapterid küll valikus on, aga see valik on paraku üsna kesine. Ja programmi arvutamise oskus on ka kusagil seal kolmanda klassi tasemel.
            Aga kui teemaalgataja on kindel, et need vähesed olemasolevad võimalused rahuldavad, siis pole ju probleemi. Ja 12 bitti generaator on ka juba põhimõtteliselt täiesti kasutatav asjandus, pealegi "tasuta kauba peale".

E:
            Või on arutluse all olev seade ilma selle A-ta ehk siis ilma generaatorita? Sellisel juhul ei tundugi hind enam niiväga ahvatlev.
            viimati muutis kasutaja A.S.; 08 m 2011, 13:33.

Comment

DSO3064A - 325€
              DSO3064 - 240€

Tellisin selle generaatorita variandi ära. Ei pööranud selle "A" märgistusele tähelepanu, samas hetkel ei oska öelda kas mul on seda vaja või mitte. Igapäevane tööriist see olema ei hakka. Softi kohapealt jäi silma, et üritati hanteki opensource projekt käima lükata aga see kustus vist ära: sourceforge.net/projects/hantekdso/

Comment

Working...
              X