Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

Mobla elektroonika skeem

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Mobla elektroonika skeem

Kas kellelgi on v6i oskab 6elda kus kohast saaks mobla enda
    elektroonika skeemi ehk siis joonist.N2eks kuidas on mobla yles ehitatud.Voi infot mis puudutab mobla tehnilist kylge. :

http://www.hot.ee/kud2u/3210_repair_hints.pdf
    http://www.hot.ee/kud2u/nokia3210_1.jpg
    http://www.hot.ee/kud2u/nokia3210_2.jpg

mingeid sellised asju mul ikka leidub mõningaid ,
    kui huvi on anna teada

Comment

Ega sul samasugust pdf-i Alcatel 301 kohta pole?
      Kui töötab - ära näpi! (A.Ots)

Comment

ainult nokiatele on selliseid hetkel mingi 150 MB kandis, kuid uurin äkki leian midagi ka alcateli jaoks

Comment

Saad ehk 3310 infi ka kuhugi panna?Siia ehk torusse...Suuuuuuured tänud!!!!!
          Iga loll oskab foorumi otsingut kasutada.
          Mina ei oska,sest mina ei ole loll.

Comment

Kuhugi võiksid üles panna küll, aga Torusse raske sisse saada.

Comment

Kudzu vist siin moblaasjatundja? Et ühesõnaga kui selle Alcateli kohta midagi ei leia, pole hullu, aga äkki oskad aidata. Sellel 301 siuke probleem, et ei registreeri ennast võrku ära. Levi näitab, aga ee.emt.gsm kirja ette ei tule. Esmofon küsis remondi eest 500.-, aga kuna seda fööni nagunii otseselt vaja ei ole, siis ei näinud asjal mõtet. Et äkki oskad öelda, mis probleem ja kas äkki on ka kodusel teel lahendatav?

Comment

@mogo
                ftp://ftp.zzz.ee/incoming/Nokia 3310 Service Manual.rar
                kuna tegemist on avaliku serveriga ja ei taha nagu laiale massile seda levitada, ainult selle foorumi rahvale, siis asi on passi all, milleks on : www.tevalo.ee

@madis
                kas teiste võrkude kaardid seal sees töötavad ?
                või on ainult emt'ga selline jama
                ise pole alcateliga kokku puutunud, kui nokia oleks võiks full reseti teha või uue softi peale lasta

Comment

vat ei mäleta, kas sai teiste võrkudega ka proovitud, emti kaarte proovisin mitut igatahes. Aga proovin järgi ja annan teada.

Comment

isegi kui sa madis selle skeemi saaks, pleks m6tet seal surkima akata
                    ennem proovi mis teised v6rgud teevad ja sis kaeks edasi
                    ;P
                    hrrp://www.dialab.ee

Comment

Ma nüüd jõudsin niikaugele, et RLE võrgus täitsa töötab, Tele2 pole proovind, EMTi ei tunnista mitte mingit moodi. Järeldused?

Comment

ega ta juhuslikult mustas nimekirjas olla ei saa ?

Comment

Eip, kindlasti mitte. Algas pull nii, et vahepeal oli korras, siis jälle kukkus ära, kuni ühel päeval naine teadvustas, et temal uut fööni vaja.

Comment

Ma arvan et see va kuradi EMT on oma võrgus mingi piirangu kehtestanud teatud päritoluga telefoonudele, nagu näiteks et telef on müüdud teise operaatori poolt.

Comment

Ma arvan et see va kuradi EMT on oma võrgus mingi piirangu kehtestanud teatud päritoluga telefoonudele, nagu näiteks et telef on müüdud teise operaatori poolt.
                              Miks peaks EMT seda tegema? Lukk on peal ainult Tele2-st ostetud telefonidel, mis on lepinguga seotud. Konkreetne isend on ostetud Esmofonist koos EMT liitumisega, seega kindlasti mitte ei ole asi EMTis.

Aga kuna RLE-s töötab, siis järelikult saab naise väike õde omale jõulukingiks Alcateli koos RLE liitumisega

Comment

Working...
                              X