Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

Küsimus trafo kohta...

Collapse
X
 
  • Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

    Küsimus trafo kohta...

    Elektrooniline trafo 12V, 20-70W, Vossloh Schwabe, EST 70/12.380, 186072 , 110x35x28 mm, sobib halogeenlampidele. Trafo korpus on tehtud kuumakindlast polüamiidist. Trafo on varustatud sekundaarahela lühise ja ülekoormuskaitsega (isetagastuv) ja ülekuumenemiskaitsega (isetagastuv). Trafo on dimmerdatav(reguleeritav valgusregulaatoriga). Kaitseklass II. , ID: 326

    Selline asi siis. Kuju ja hind on igati sobivad, kuid mul oleks vaja lihtsalt 12V vahelduvvoolu allikat (millest hiljem alalisvool teha ühele seadmele). Tahakski teada kas tegemist on tavalise trafoga või on ta mingit moodi eriline (halogeenlambi toiteks).

    #2
    Vs: Küsimus trafo kohta...

    Elektroonikat täis karp.

    Comment


      #3
      Vs: Küsimus trafo kohta...

      Kui eelnevat vastust täiendada, siis see on lihtsalt mõnekümne kHz muundi, mis eraldab galvaaniliselt elektrivõrgust. Väljundis lihtsalt pole alaldit.

      Comment


        #4
        Vs: Küsimus trafo kohta...

        Need sinised, Lumotech asjad, on minu kogemustelt kõige stabiilsemad pingelt; pane 20W või 60W ikka on täpselt 12V ringis. Aga mõnede mallide kõikumine on ikka üsna suur.
        See ei ole jah trafo, tavatrafolt/alaldist juppide lisamisega võid ilma koormamatagi (lõputakisti puudu, filter puudu jne) kõvat pauku saada.
        Vaata mõne vanema PC toiteploki lõpuosa, kooslus mis jääb peale impulsstrafot, seda saad põhimõtteliselt ära kasutada kui "väheke" lisaks veel moderniseerida.
        (Modimise osa täpsemas kirjelduses jään vastuse võlgu, sest kunagi ammustel aegadel hädavajadusest tulenevalt dimensioneerides kiiruga sellist, sai see otsa; vist arvan et mingisuguse korraldatud tagasiside tõttu; vedeleb siiani kusagil ja ootab helgemaid päevi )
        Nühi põllukivi palju tahad, teemantit tast ikka ei saa

        Comment


          #5
          Vs: Küsimus trafo kohta...

          Kaanele ju kirjutatud Electronic convertor for halogens lamps.

          Comment


            #6
            Vs: Küsimus trafo kohta...

            Terminite arutelu tõstsin siia.
            Keegi pole targemaks muutunud sellest, et mind lolliks peab.

            Comment

            Working...
            X