Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

Soovitage jootekolbi

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Soovitage jootekolbi

Praegune veneaegne kolb viskas üle ja mõtlesin et ostaks uue.Aga oskab keegi soovitada midagi odavamat-max200eeku.
    Ja soovitav piirkond tallinn. 8)
    Sõida,mees,aga ära mölise!

sõltub sellest kui kõva jootja oled, kui tihedalt kasutad pea vene omaga vastu ja kogu pappi või kirjuta jõuluvanale, et tahad jootejaama saada. siga hea asi, olen ise küll harrastus jootja aga vene 25w ega 40w ei taha enam näha. Enda oma sai ostetud mingi 2 aastat tagasi oomipoest margiks velleman vt-ss10

Comment

Ütleme nii et paarkorda kuus tinutan natuke....ühesõnaga harrastaja 8) Ja üks asi veel:kolvil võiks saada otsi vahetada.
      Ja myragaru-jootejaam vist nats kallis,et jõuluvanalt seda küsida.

Comment

Tevalos praegu jootejaama sooduspakkumine- 999 eesti raha. Küsiks isegi jõuluvanalt, kui poleks eelmises kirjas juba LCD monitori palunud
        Kui töötab - ära näpi! (A.Ots)

Comment

Nüüd aitab!!!!
          Nii täna viskas kolb nii kopa ette et mõtlesin ta aknast alla saata! > Raibe kuumenes üle ja ots on ka p****s(otsa ei saa vahetada).Paar jubinat sulatas kah üles......
          Ja minu jaoks 999 eesti raha on liiga palju!

Comment

Aga Tevalo müüb ju odavamaid kolbe ka! Ja lõpuks vene kolviga sai aastakümneid tinutatud ja polnud häda midagi. Vene kolvi võid leida (auto-) turult. Nõmme turul on ka üks elektritarvete putka, ehk on sealgi (kindel ei ole).
            - Vend Hieronymus tunneb Motorola toodete nimekirja kõige paremini, las tema ütleb.
            - Motorola poolt loodud kiipide hulgas ei ole teda üles tähendatud. - Tähendab: ta on Intelist!

Comment

Mina ostsin endale aasta tagasi Oomipoest täiesti tavalise jootekolvi, maksis vist 300.-, vahetatvad otsad ja puha (kaasas ainult 1 ots), ainuke puudus on see, et juhe on lühike ja jäik, aga mina olen kõik asjad tehtud saanud, kõige peenem töö on olnud emaplaadi radade parandamine, kui prose radika klambrit paigaldades kruvikas ääre tagant ära lipsas ja 3 imepeenikest rada läbi raius

Comment

Aga mitme watist soovitate???? 8)

Comment

Mul see on vist 15w kui õieti mäletan.

Comment

a mis arvad 25-35 watisest?

Comment

Oleneb mille jaoks. Kui SMD vähem Watte kui muu värk rohkem Watte. Tegelt saab 30-50W kõigega hakkama, kui väga vaja. SMD jaoks on natuke palju kuna kipub vahest kärssama ja teistega tuleb enne korralikult üles soojendada. Kõige parem oleks jootejaam, kus saab temp.´i kontollida.

Comment

KOLB VELLEMAN VTS-25 220V 25W EUROPISTIKUGA  
                        Laoseis: laos   185.00  
                        Kood: 600-093
                        Mis sellest arvate(see tevalos)
                        Kui SMD mõnikord vaja tinutada kas siis 25 jääb liiga kuumaks????

Comment

Mina paneks tossud jalga ja tooks selle ära sealt Tevalost.

P.S. misasi on SMD?

Comment

SMDisikesed elektroonika jubinad.Keera mobla lahti ja enamus takid ja kondekad on seal SMD-d.

Comment

SMD - pindmontaaþ

Comment

Working...
                              X