Kui see on Sinu esimene külastus, siis tutvu
palun korduma kippuvate küsimustega klikates selleks ülal asetseval lingil. Enne uue postituse lisamist pead Sa registreeruma.
Postituste lugemiseks vali meelepärane foorum allpool olevast nimekirjast.
Teade
Collapse
Foorumi reeglid.
Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
sõltub sellest kui kõva jootja oled, kui tihedalt kasutad pea vene omaga vastu ja kogu pappi või kirjuta jõuluvanale, et tahad jootejaama saada. siga hea asi, olen ise küll harrastus jootja aga vene 25w ega 40w ei taha enam näha. Enda oma sai ostetud mingi 2 aastat tagasi oomipoest margiks velleman vt-ss10
Ütleme nii et paarkorda kuus tinutan natuke....ühesõnaga harrastaja 8) Ja üks asi veel:kolvil võiks saada otsi vahetada.
Ja myragaru-jootejaam vist nats kallis,et jõuluvanalt seda küsida.
Nüüd aitab!!!!
Nii täna viskas kolb nii kopa ette et mõtlesin ta aknast alla saata! > Raibe kuumenes üle ja ots on ka p****s(otsa ei saa vahetada).Paar jubinat sulatas kah üles......
Ja minu jaoks 999 eesti raha on liiga palju!
Aga Tevalo müüb ju odavamaid kolbe ka! Ja lõpuks vene kolviga sai aastakümneid tinutatud ja polnud häda midagi. Vene kolvi võid leida (auto-) turult. Nõmme turul on ka üks elektritarvete putka, ehk on sealgi (kindel ei ole).
- Vend Hieronymus tunneb Motorola toodete nimekirja kõige paremini, las tema ütleb.
- Motorola poolt loodud kiipide hulgas ei ole teda üles tähendatud. - Tähendab: ta on Intelist!
Mina ostsin endale aasta tagasi Oomipoest täiesti tavalise jootekolvi, maksis vist 300.-, vahetatvad otsad ja puha (kaasas ainult 1 ots), ainuke puudus on see, et juhe on lühike ja jäik, aga mina olen kõik asjad tehtud saanud, kõige peenem töö on olnud emaplaadi radade parandamine, kui prose radika klambrit paigaldades kruvikas ääre tagant ära lipsas ja 3 imepeenikest rada läbi raius
Oleneb mille jaoks. Kui SMD vähem Watte kui muu värk rohkem Watte. Tegelt saab 30-50W kõigega hakkama, kui väga vaja. SMD jaoks on natuke palju kuna kipub vahest kärssama ja teistega tuleb enne korralikult üles soojendada. Kõige parem oleks jootejaam, kus saab temp.´i kontollida.
KOLB VELLEMAN VTS-25 220V 25W EUROPISTIKUGA
Laoseis: laos 185.00
Kood: 600-093
Mis sellest arvate(see tevalos)
Kui SMD mõnikord vaja tinutada kas siis 25 jääb liiga kuumaks????
Comment