Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

LMR2-5D relee

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

LMR2-5D relee

Tervist!

Seisan siis probleemi ees..
    Nimelt sai siis täna Oomipoodi mindud ja küsitud, 6v suunatulereleed, mis sobiks ka mopeedile..
    Mulle vastati, et neil on ainult 5v relee.. No egas midagi, kui katsetame järgi, saab mis saab..
    Sai ka küsitud takistit sinna ette igaks juhuks, kuid sellepeale kehitati õlgu, et ei osata sinna midagi pakkuda..
    Konsulteerisin siis müüjaga ka selle relee suhtes, kuna ise elektroonikas võhik siis, kuhu mis otsad peaks kinnitama.. Näidati et umbes siia + ja - ja siis hakkab tööle ja ülejäänust saab siis suunatuled taha ühendada..
    Kui ma nüüd kodus patarei pealt 4,5 voldiga proovisin, siis erinevalt auto suunatule releest, mis koguaeg edasi tagasi plõksib, teeb minu oma ainult ühe plõksu..
    Kas ma ühendan midagi valesti või ongi see vaikne relee, mis tegelikult ka tulesid vilgutab?
    Võibolla keegi viitsib pildi abil ka juhendada, kuidas ma need otsad pean ühendama, või ongi see nii, et leia +/- ja ülejäänu on loogiline?

http://us.100y.com.tw/PNoInfo/59351.htm

Mulle väideti, et sinna parempoolsesse kahte tuleb suvaliselt lasta + ja - ja nendelt ülejäänult 6 peaks siis asi kuidagi funkama.. Kuid miks ma ei usu, et see nii käib?

Keegi juhendab ehk?

Tänud!

Vs: LMR2-5D Relee..

Mulle tundub, et see on täiesti tavaline relee, mis ise ei hakka suunatuld vilgutama.

Comment

Vs: LMR2-5D relee

Tavaline relee jah. Aga saab kasutada, kui multivibraator transistorite või 555 mikroskeemi baasil juurde teha. Veel lihtsam vast see auto suunatule releeplokk (seal on rohkem kraami sees kui tühipaljas relee) lahti kangutada, sealt vana 12 voldine relee välja ja ostetud relee asemele panna. Võib tekkida vajadus korrigeerida vilkumissagedust.
      73lpiC3kCzI 1hz9KtdUAoU FHo6rXLHNTU
      ATiP1pN4XeM

Comment

Vs: LMR2-5D relee

Ma arvan, et sinu jaoks oluliselt lihtsam oleks eBay-st õige asi tellida.
        Get the best deals for Flasher Relay 6V at eBay.com. We have a great online selection at the lowest prices with Fast & Free shipping on many items!

Inglise omast saab ilmselt rutem kätte:
        Iga loll oskab foorumi otsingut kasutada.
        Mina ei oska,sest mina ei ole loll.

Comment

Working...
        X