Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

pieoeeri paneeli lint

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

pieoeeri paneeli lint

Tere targad inimesed. Äkki oskaks keegi öelda kust saaks pioneer DEH-p7000r-W paneeli ühendus lindi ja kui palju see umbes võiks maksta? Samas kas seda on kuidagi võimalik taastada või asendada mõne muuga?

Tere targad inimesed. Äkki oskaks keegi öelda kust saaks pioneer DEH-p7000r-W paneeli ühendus lindi ja kui palju see umbes võiks maksta? Samas kas seda on kuidagi võimalik taastada või asendada mõne muuga?
    Kunderi tn. reti poes üks variant oli saadaval.
    Ära vahetada ja võimalikult kaugele ära müüa.
    VÕIMENDITE REMONT ja KAASAJASTAMINE

Comment

Lint maksab ~300eek. Närvikulu ärahoidmiseks soovitan soojalt see kulutus teha ja mitte proovida vana lappida/asendada ntx ide kaabli jupiga...üks sõber proovis raha kokku hoida ja nii ma siis jootsin sinna igasugu imeasju, mis ta foorumitest välja luges...pärast neljandat ebaõnnestumist tellis originaallindi ära.
      Kui töötab - ära näpi! (A.Ots)

Comment

nu jah arvasin ise kah et tuleks uus tellida aga öeldi mulle selline pöörane hind et kole.Täpselt ei osatud muidugi öelda aga kolmest sotist ikka 2x rohkem. Ja kust seda muidu tellida saab?

Comment

nu jah arvasin ise kah et tuleks uus tellida aga öeldi mulle selline pöörane hind et kole.Täpselt ei osatud muidugi öelda aga kolmest sotist ikka 2x rohkem. Ja kust seda muidu tellida saab?
          Selle esinduse hinna üle tuleb ikka rõõmustada, kuna enne
          oli 800. Otsida võid B asenduse, oli vist 3x odavam , enam
          selle veaga remonti ei võta. Ps. neid kahes pikkuses.
          VÕIMENDITE REMONT ja KAASAJASTAMINE

Comment

Working...
          X