vähestel opakatel on maad vaja, selles skeemis on bias olemas läbi 100k ja 22k takistite. Nii et ok.
Teade
Collapse
Foorumi reeglid.
Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less
Kuidas aktiiv filtrit toimima saada?
Collapse
X
-
Kus Sa sellel kivil datasheedil gnd otsa näed muide opvõimudel ei olegi maa otsa. Ühendad nii. ovõimu miinustoite maasse, plusstoitele pinge peale. ja siis teed kahest suure takistusega takistist pingejaguri ja liidad selle pinge + sisendi omaga. Sisendisse ja väljundisse pane kah konded vahele. vaata minu skeemi, aga pane oma opakas asemele.
seal on ju näidatud et us- ja GND on koos
Comment
-
see läheb juba liiga keeruliseks ma tegin pildi sellest data sheedist mis mulle tevalost kaasa anti
seal on ju näidatud et us- ja GND on koos
siis tuleb sisendile kunstlikult anda pool toitepinget
milleks ongi kolm takki ja konde.
741 vajab kõrgemat toitepinget kui 8V.VÕIMENDITE REMONT ja KAASAJASTAMINE
Comment
-
C1 on sageduskorrektsioonikonde, mida igal ov-l polegi vaja-vaata datasheeti.
Lõikesagesus avaldub suht keerulise valemi järgi, milles esinevad r2 ,r3 ,c1 ja c2, peast ei tea ja ei viitsi tultada kah, otsi netist, see on standartne filterElu on nagu lintmakilt muusika kuulamine. Mida lõpupoole, seda kiiremini hakkab linti äraandev ketas pöörlema...
Comment
-
tegin su skeemi valmis lõikab madalad ära kõrged jäävad alles
Mõõda,milline on alalispinge OV väljundi peal (enne väljundsidestuskondet) Peab olema umbes pool toitepinget.Elu on nagu lintmakilt muusika kuulamine. Mida lõpupoole, seda kiiremini hakkab linti äraandev ketas pöörlema...
Comment
-
ma ei saa sealt ua741 data sheedilt aru mitu volti ma siis sellele kivile peale pean laskma
lasin sinu süsteemiga 12v lõikas madalad välja ja oligi kõik
või miks se kivi piisavalt toidet ei saa???
ühendasin täpselt nii nagu su skeemil ainult seda c1 50pF ei pannud vahele ja R2 R3 asemele panin 13Kohm takid ja C2 asemele panin 0.1 mF konde ülejäänud kõik sama
milline se väljundsidestuskonde seal on?
Comment
Comment