Kui see on Sinu esimene külastus, siis tutvu
palun korduma kippuvate küsimustega klikates selleks ülal asetseval lingil. Enne uue postituse lisamist pead Sa registreeruma.
Postituste lugemiseks vali meelepärane foorum allpool olevast nimekirjast.
Teade
Collapse
Foorumi reeglid.
Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
kui ma 30v sisse lasen siis palju need punase ringiga konded pinget kannatavad mul on praegu se 100uF konde 16V ja 10uF konde on 25v ja se ülemine takisti on ikka 100 k ohmi mitte mingi 100r ohmi
Sa pane 100 kilo toitele vahele ja vaata, kas mängib ;D
100 oomi on toitefiltrisse täitsa sobilik takistus.
Elu on nagu lintmakilt muusika kuulamine. Mida lõpupoole, seda kiiremini hakkab linti äraandev ketas pöörlema...
vahetasin selle 100k ohmise takisti 100 ohmise vastu välja nüüd kui voolu järgi annan jääb jälle kõik vait ülivaikselt on kõrgeid kuulda
siis kui voolu juhtmed ühendan teeb kõlar ilge võnke ära
kasutasin seda 8v akulaadiat
mõõtsin ka opaka väljundil pinget 5v oli
täna võtsin kapist välja ammu unustatud projekti "aktiivfilter" mis sai ammusest ajast nurka visatud kuna siis tundus et se ei hakkagi tööle. Vaatasin täna siis rahulikult seda skeemi ja avastasin mitu montaaži viga, parandasin ära ja oh imet hakkas tööle nii nagu peab vähemalt ma arvan et nii nagu peab
jootsin 10K stereopotensiomeetri R2 ja R3 otsa mis teeb siis takistuse muudetavaks vahemikus 10k - 20K lõikesagedus kuskil 160 - 80Hz
ja kõrvaga kuulates on tunda küll kuidas lõikesagedus muutub
Comment