Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

Elektrooniline ballast Philips Ecomoods laelambile

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Elektrooniline ballast Philips Ecomoods laelambile

Tere
    Mul on selline mure, et ostsin enda arust täiesti töökorras Philipsi Ecomoods laelambi - aga tuli välja, et seal on origniaal elektrooniline ballast ilmselt lepingu lõpetanud ja siis keegi geenius on seda remontinud suvalise säästupirni seest välja nokitud komponendiga, mis oli teibi sisse mähitud ja no takkatipuks muidugi ei töötanud ka.
    Mul puudub igasugune kokkupuude sedasorti lampidega, kas keegi oskaks nõu anda, kust võiks sinna õige vidina sisse saada, et lamp põleks?
    Lambil on peal number 32613/XX/16

Pirn on sees ümmargune TL5C ja 40W.
    Oma peaga leidsin, et mul oleks tarvis midagi sellist:

Kust seda üldse saada võiks?
    Click image for larger version

Name:	IMGP1711.jpg
Views:	1
Size:	85,2 KB
ID:	875872
    Äkki oskab keegi õigele teeotsale juhatada, endal võtaks ilge aja ennast harima hakata.

Ette tänades,
    Lennart

Vs: Elektrooniline ballast Philips Ecomoods laelambile.

Sul on seal sees 1 toru/lamp, õigus? Siis see sinu pakutu ei sobi, see on kahe lambi jaoks. Kahe lambi omad enamasti ühe lambiga tööle ei hakka, aga on ka erandeid. Sealt lehelt sobiks siis HF-Performer 1 22-42...
    Ja poodidest niiviisi otsidki, elektroonilist ballasti ühe lambi jaoks. Sobib suvalise firma oma, peaasi, et valgusti sisse mahub ja võimsus klapib.
    Konkreetset ostukohta soovitada ei oska, pole Tallinna elanik.

Comment

Sees on jah 1 toru. Siis ma olin asjast enam-vähem õigesti aru saanud. Suur aitähh!

Comment

Ka siit võib midagi leida:
        Valgustid, valgusallikad, valgusti tarvikud, valgustus elektroonika, pistikupesad ja lülitid, automaatika, kaablid ja juhtmed, kaablitarvikud, kütteseadmed, radiaatorid, põrandaküte, arvutivõrgu tarvikud

kui korpusse sisse mahub.
        Head susserdamist !

Comment

Working...
        X