Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

Kondensaatorite mõõtmine sillaga E7-11

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Kondensaatorite mõõtmine sillaga E7-11

Mõõdab 100pF-1000mikroF. Siis veel kaonurga tangensit, mis nagu ma aru sain on ESR ja vene "добротность ", mis võiks olla lekkevool. Lekkevoolu jaoks on siis ka kaks varianti Q>0.5 või Q<0.5. Millal ma eeldama peaks, kas on üks või teine? Mida need näidud mulle üldse ütlevad? Millal konde prügikasti visata? Mõõtsin hulga kasutatud lüüte läbi, enamusel sain tulemused skaalasse. Kondel lekkevool peaks sõltuma tööpingest, sild mõõdab aga eri kondesid ikka sama pingega ju. Ehk tulemused on võrreldavad vaid sarnase tööpingega kondedel?

Proovisin otsida ekstreemseid eksemplare, et vahed suuremad oleks. Selle käigus arvamus vene ja Tesla kondedest hoopis tõusis, kuigi eeldasin vastupidist. Vähemalt need mõned k50-6 igivanad konded mida ma polnud veel ära visanud olid täiesti ok. Teslal oli jälle mahtuvust oma 25% kirjadest rohkem. Hiina kraamil pigem alati vähem.

Äkki kellelgi on sama riist laual ja oskab kommenteerida. Manuaal mul on, aga seal on see asi lahti seletamata.
    Хоть я сразу не понял что это, ну почуствовал что для полного счастья это как раз вот уменя не хватало.
Working...
X