Kui see on Sinu esimene külastus, siis tutvu
palun korduma kippuvate küsimustega klikates selleks ülal asetseval lingil. Enne uue postituse lisamist pead Sa registreeruma.
Postituste lugemiseks vali meelepärane foorum allpool olevast nimekirjast.
Teade
Collapse
Foorumi reeglid.
Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
100W LED ~16€ + Driver ~16€ + võimsusemõõtja ~11€ + akud 94€ + vana CPU prose jahutus ventikaga täisvõimsusel.
Akud ja driver on muidugi overkill aga need olid mul ennem olemas.
~3,2A ja ~32V näitas mul 100W juures.
See LED peaks töötama ka ~9x 18650 akupealt otse ilma draiverita.
Tolle draiveriga ka edukalt arvuti toitekaga.
Võtab muigele küll kui see toas põlema panna, siis ei saa aru kas toa enda laelamp põleb või mitte
Vahepeal sai kaks XML-T6 LED-il põhinevat lampi ostetud.
Üks oli siis Ultrafire WF-501B ning teine praktiliselt sama, aga reflektor veidi teistsugune ning lüliti samuti.
Sellel WF-501B täis akuga (18650) voolutarve 2.6A, valgustugevus päris võimas. Paremat lampi 10€-ga ei leia, soovitan!
Tegelt painab pisike küsimus seoses 18650 akudega.
Sai mingi aeg need akud tellitud 2tk http://dx.com/p/ultrafire-brc-18650-...ery-pack-51988
Selle Ultrafire WF-501B lambiga vool isegi 2.7A täis akuga. On ka ühed nimetud 18650 akud, mis saadud läpaka aku seest. Nendega töötab lamp max 1.9A vooluga.
Kas asi on lihtsalt selles, et uutel akudel on sisetakistus väiksem? Tänu sellele annavad tugevamat voolu?
Ilmselt läpakast võetud elemendi juba viletsad ja pinge langeb kohe alla 3,6 voldi. Uutel võib olla tõesti sisetakistus väiksem.
Mõõda aku pinget siis kui lamp koormab.
Selle raha eest oleks saanud paremad akud. Nende mahutavus ca 2200...2400mAh. Kui DX-st (või ebay'st) 18650 akusid ostad,
siis ära vaata neid, millel mahutavus märgitud üle 3000mAh. Ei saa "noname" aku olla sellise mahutavusega
Välja arvatud Panasonic või mõni teine tuntud firma, aga siis võib olla ka hind tiba teine. Näiteks need või need või need.
Sellistega võid üsna kindel olla, et peale märgitud mahutavus vastab tegelikkusele.
toodi mulle jõuluks selline lelu http://www.google.ee/search?&q=zeiler+4640
kohe ka kiusatus sinna sisse miskit kaasaegsemat aretada...
peaks mahtuma sisse 3-ne pesa 18650
milline kontroller ? ja pirn?
laadimine võiks olla auto sigaretisüütajast või 12V seinaadaptrist
..... kohe ka kiusatus sinna sisse miskit kaasaegsemat aretada...
Kiusatustega on kaks varianti - kas vastu võidelda või järele anda...
Arvan et sellise lelu tegemise mõte oligi just originaalsuse (nagu nad
omas ajas olid) taotlus ja siis sellest tulenevalt võiks olla selle säilitamine.
Elektroonika töötab suitsu baasil.
Tähendab - igasse detaili on doseeritud täpne kogus suitsu.
Kui mõnest suits välja lasta, siis värk enam ei käi.
ma mõtlesin arduinot sellepärast, et saaks ka laadimist juhtida, mõõta ka aku temperatuuri, ...
usb ühendusega arvutisse logida,
kasutuid teadmisi koguda
Comment