Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

klemmitangid

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

klemmitangid

Soovitage kust osta nomaalseid tange millega kingasid ja klemme pressida. Peaksid olema tevalos müüdavate xlhd 80-479-95 analoogid, aga vähe odavamad.

Vaata ehituspoodidesse, seal leiab ka taolist kraami. Aga muidugi Tevalo, Oomipood, A-Kaabel. Mine kohapeale ja uuri, mis neil on, Elfa tooted ongi reeglina kallid, aga poes on ka muud kraami.
    Kui töötab - ära näpi! (A.Ots)

Comment

Soovitus nende tangide koha pealt: Parem kallimad ja korralikud kui odavad ja natsa kahtlasema väärtuseda.
      Ise olen läinud mitu korda odavamatega alt.
      transistor[ätt]starline[punkt]ee

Comment

Täiesti õige jutt Transistoril. Ise olen selheks saanud 2 asja: 1)Ma ei ole nii rikas, et osta odavat kaupa. 2)Sa saad selle, mille eest sa maksid. Samas ei ole ma ka nii rikas, et kaablitangide eest 700.- välja käia. Tähenab käiksin, kui ma neid iga päev kasutaks. Kui nad aga enamuse ajast seisavad ja ma kord kuus mõnda klemmi pressin, ajavad ka odavamad asja ära.
        Kui töötab - ära näpi! (A.Ots)

Comment

Seda küll et parem kallimad kui odavad aga 700 küll ei raatsi tangide alla matta. Ehituspoodi ma neid ka ostma ei lähe, pigem siis juba need tevalo omad.

Comment

Working...
          X