Tahan ehitada usb 2 standarditele vastavat toidet e-piibule. Wiki jutu järgi annab port välja 5v/500mA (kuigi on teada, et mitteametlikult kannatab rohkem ka aga selle najale ei taha jääda), üks keskmine ego tüüpi atomisaator töötab 3-4v peal ja omab 2-3 oomist takistust ehk maksimaalselt peab olemas olema 2A. Mõtlesin siis, et kuna see 2A peab tulema maksimaalselt 100 sekundit korraga siis saab vahele panna miski energiamahti mida siis laen 5v'ga ning kulutades reguleerin 3.5v peale. Küsimuseks ainult, et mis tüüpi jubinat oleks kõige parem siin kasutada? Capacitorid paistavad liiga väikese mahutavusega olevat, akud kuluvad(eriti arvestades, et neid tsükkleid võib päevas tulla umbes 20 kanti).
Teade
Collapse
Foorumi reeglid.
Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less
Otsin sobivat toitemahutit
Collapse
X
-
Vs: Otsin sobivat toitemahutit
Pole sa üksi ühti: http://www.e-cigarette-forum.com/for...oster-box.htmlErilahendused.
PS või mail.
Comment
-
Arvutasin välja kui palju kondensaatorit vaja, 5v kondeka pealt saab umbes 1 sekund kasutatavat pinget iga faradi kohta. 100F jagu kondekaid on juba ulme hinnaga :| peab vast midagi muud välja mõtlema<span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>Pinokkio on piraat</span>
Comment
-
Ei tundu just väga ulme. AGa ma pole neid tellinud. Otsisin sellist vidinat kuna mul on ühed toiteplokid kus on sellised konded punnis. Esialgu konde kestal kirja nähes ei uskunud ma seda õigeks. Otsing aga arvas siiski, et on õige. Millal ma neid tellima ja kasutama hakkan, seda ei oska hetkel öelda.
Comment
Comment