Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

Projekt LED-idega

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Vs: Projekt LED-idega

Sellel moodulil on vajalik asi olemas, aga liiga väikse intervallina. Selle pead suuremaks häkkima, s.t kas potet modima teise nominaali vastu või kondekat suurendama.
    Väljundisse läheb 3V signaalirelee, mille lülitusklemme kasutad adapterist tuleva (ja mooduli toiteks oleva) 12V ja oma LEDide kokkuühendamiseks.
    Relee võiks olla see, ELFAst: 37-210-32
    Iseasi, palju moodul väljundis rammu omab, s.t kas veab releed otse või tahab draiverit saada. Kui vajab draiverit, siis lihtsam äkki üldse relee ära kaotada ja trani või FETiga LEDe lülitada.
    viimati muutis kasutaja W@ldur; 26 m 2013, 13:01.
    Erilahendused.
    PS või mail.

Comment

No nüüd ma olen asjaga vähemalt alustanud. Ootan nüüd pikisilmi seda sensoriga moodulit ja siis nuputan edasi. Tänud kõigile, kes seni aidanud on!

Click image for larger version

Name:	117.jpg
Views:	1
Size:	382,1 KB
ID:	867237

Comment

Ma kontrollisin just üle ja tuli välja, et Hiinas tehti mu saadetisele pisteline kontroll ja võeti liinilt maha antud hetkeks. Loodan siiski varsti oma mooduli näha!

Ma nüüd olen ikka uurinud ja lugenud vahepeal. Tekkis nimelt küsimus, millele ise ei suutnud vastust välja otsida ega ise välja mõelda. Tegu NPN transistoritega. Kas oleks võimalik selline asi, et mooduli High juhin NPN-i base-i ja see laseks läbi selle 12-voldise voolu, mis jookseks läbi emitter-i ja collector-i? Milliste näitajatega NPN-i mul sellisel juhul vaja oleks? Meenutan, et liikumisanduri High output on kuskil 3V ja 3,3V vahel ja LED-id ise töötavad 12V peal.

Mõtlesin ka korra releede peale, aga seda pole täpsemalt ise uurinud.

Comment

Esmalt postitatud antsmartti poolt Vaata postitust
          Ma kontrollisin just üle ja tuli välja, et Hiinas tehti mu saadetisele pisteline kontroll ja võeti liinilt maha antud hetkeks. Loodan siiski varsti oma mooduli näha!
          Mis see maakeeli peaks tähendama?

Kasuta suvalist transsi väljundis ja olemas http://www.kpsec.freeuk.com/images/trswipnp.gif
          Sellised huvitavad vidinad ka seal http://dx.com/p/ssr-25da-25a-solid-s...y-white-134494
          Tea, kas eelnimetatud andur selle paneks lülitama, pinge äärepeal, aga peaks ok olema. See relee muidugi overkill, sellega saab kangemaid asju lülitada, kasvõi tervet elamist

Comment

Ma kontrollisin just üle ja tuli välja, et Hiinas tehti mu saadetisele pisteline kontroll ja võeti liinilt maha antud hetkeks.
            Mõtlesin ka korra releede peale, aga seda pole täpsemalt ise uurinud.
            Vaevalt, et Hiinas. Ikka meie toll ehk.
            Ja uuri releede kohta.
            Erilahendused.
            PS või mail.

Comment

Nii, sain liikumisandurid kätte. Asi selles, et see töötab 5V peal, seega sellega pean tegelema, siis vaja veel otsustada, kuidas see lülitus teha, et LED-id põlema läheks.. Äkki kõige lihtsam olekski lihtsalt üks NPN vahele panna ja olekski asi vask? Ja kuidas soovitaksite pinget muuta? 12V pealt 5V peale muuta ei tohiks ju keeruline olla?

Comment

12V pealt 5V peale muuta ei tohiks ju keeruline olla?
                Lihtsaim lahendus on 7805 regulaator + paar kondet.

Comment

Working...
                X