kas selline asi oleks yldse kuidagi v6imalik?ideeks oleks siis see et kuidagi saaks progeda taskuarvutisse valemeid(fyssa, mata).ma ei soovi osta kohe sellist valemitega arvutit...idee on ise progemine vms...kas selline asi oleks yldse m6eldav...arvutiks v6iks olla kas sharp v6i citizen...
Teade
Collapse
Foorumi reeglid.
Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less
Taskuarvuti progemine?
Collapse
X
-
progemise all ei m6tle seda et arvutil kohe selline funktsioon oleks endal...asi v6iks olla kasv6i kivi lahti jootmine ja progeja ehitamine...ta isegi ei peaks arvutama selle valemi j2rgi vaid piisaks sellest kui seda valemit saaks vaadata...v6i kuidagi mingi kivi vahetada v6i midagi sellist
Comment
-
Muide spikerdamiseks on tunduvalt lihtsamaid ja kindlamaid vahendeid olemas ;D
endal mingi texas instrumentsi [T (1 v6i l v6i i)-30x 2B] oma. sellel on hea et mälu on. viimased ...(ei tea mitu tehet) jäävad mällu
Comment
-
jajah, venekeele 6ps r22kis et yks mees oli kella sisse ehitanud. sai mingi kerida...
endal mingi texas instrumentsi [T (1 v6i l v6i i)-30x 2B] oma. sellel on hea et mälu on. viimased ...(ei tea mitu tehet) jäävad mällu
Kaheksakümnendatel kui isegi kassetipleierid haruldused olid lindistas üks valemid ja muu jura siis lindi peale ja kontrolltöö ajal väitis, et kõrv valutab ja see on kõrvasoendus ;D
Kunagi RLE alguspäevil kui võrgusisene kõne oli 16 senti minut kasutas üks vend tipis füüsikaeksamil moblat ja händsfriid ja teine vend oli õues ja luges raamatust teooriat maha. ;D Niipalju siis minu teadmised tehnoloogia kasutamisest.
/OTElu on nagu lintmakilt muusika kuulamine. Mida lõpupoole, seda kiiremini hakkab linti äraandev ketas pöörlema...
Comment
-
ma võin öelda et see progremine on suht võimatu kuna neid mikroskeeme sealt kätte saada ja pärast tagasi saada vajab ikka korralikku tehnikat ja kogemusi, sest need on ju minu teada otse skeemile joodetud (ilma aukudeta) ja neid PICe ikka annab sealt lahti kookida + siis veel programmaatodnii et jah jääb vist ära :unsure:
aga noh see on kõigest minu arvamus (ja mina mõne inimese arvates just kõige targem ple selles vallas veel) aga noh kui mõni tarkpea suudab selle teksti ymber lykata siis palun ex ta mängigu siis tarka :angry:
Comment
-
Enamikes moodsates arvutites on "kivi" otse plaadile pandud. Ilma joodeteta, tilk EPO-liimi (?) peal. Seda ei vaheta mingi nipiga.
Vanades vene arvutites olid tõesti eraldi kivid kuid rehkendav ollus oli ühe kivi sees ja selle välja võtmine tähendaks arvuti eraldamist korpusest. Vanad head puksid (spikrid) on töökindlam vahend- Vend Hieronymus tunneb Motorola toodete nimekirja kõige paremini, las tema ütleb.
- Motorola poolt loodud kiipide hulgas ei ole teda üles tähendatud. - Tähendab: ta on Intelist!
Comment
-
Üks võimalus - ehitad endale ise PICist ja ühe/kaheraealisest lcd-st spikrimasina ja mahutad mingisse suuremasse kalkulaatori kesta.
P.S
Nendele , kes veel üldhariduskoolis käivad , teadmiseks, et need ained on nohu võrreldes teatavate tipis õpetatavate ainete kõrval (avastatakse alles lõputöö tegemisel, et need tegemata)
Elu on nagu lintmakilt muusika kuulamine. Mida lõpupoole, seda kiiremini hakkab linti äraandev ketas pöörlema...
Comment
-
Originally posted by martinj@Apr 6 2004, 07:25
Üks võimalus - ehitad endale ise PICist ja ühe/kaheraealisest lcd-st spikrimasina ja mahutad mingisse suuremasse kalkulaatori kesta.
P.S
Nendele , kes veel üldhariduskoolis käivad , teadmiseks, et need ained on nohu võrreldes teatavate tipis õpetatavate ainete kõrval (avastatakse alles lõputöö tegemisel, et need tegemata)
Aga õigus sul on tõesti, et tugevusõpetuste jms kõrgema vastu pole keskkoolil midagi panna.
Comment
Comment