Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

Peenelektroonika - soovin suunamist

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Peenelektroonika - soovin suunamist

Tere,

Nimelt oleks mul vaja ära vahetada TomTom GO730 navigatsiooniseadme "digitizer" ehk ekraani pealmine rõhutundlik paneel vms. Jupp on olemas, nüüd oleks vaja vana lahti ühendada ja siis uus asemele joota. Tundub üsnagi peenelektroonika töö ja tavaliste vahenditega seda ära ei tee. Oskab keegi soovitada kuhu Tallinnas, Tartus või Võrus sellise asjaga pöörduda võiks. Küsin kuna olen tõesti võhik.

Pildil on punase kastiga märgitud ühendus millest jutt on:

Ette tänades
    Andre

Vs: Peenelektroonika - soovin suunamist

Pildi põhjal ta küll mingi über peenelektroonika pole. Tavalise kolbega saab iga tõsine tegija hakkama. Kui seal mingi liimiteema ka veel on siis võib selle vana eemaldamine muidugi tiba pikem protsess olla, et kõik ülejäänu ellu jääks.

Comment

Esmalt postitatud dumb_user poolt Vaata postitust
      Pildi põhjal ta küll mingi über peenelektroonika pole. Tavalise kolbega saab iga tõsine tegija hakkama. Kui seal mingi liimiteema ka veel on siis võib selle vana eemaldamine muidugi tiba pikem protsess olla, et kõik ülejäänu ellu jääks.
      Võibolla tõesti. Tõsine tegija ma aga pole kohe kindlasti. Need kollased tehnika-elektroonika remondibussid saavad selle tööga seega tõenäoliselt hakkama ?

Comment

Soovid suunamist siis siit saad kindlasti abi: http://www.elfafoorum.eu/threads/384...-Remont-Tartus
        Ma ei saa sellest aru, järelikult on see vale.

Comment

Esmalt postitatud elukaz poolt Vaata postitust
          Soovid suunamist siis siit saad kindlasti abi: http://www.elfafoorum.eu/threads/384...-Remont-Tartus
          Kui Janaril aega pole, võid ka minu poole pöörduda.

Comment

Working...
          X