Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

Kaubandusliku välimuse andmine.

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Kaubandusliku välimuse andmine.

Omale tehtavad skeemid saab küll välimuse eest hoolitsemata teha ja kasvõi kingakarbi sisse panna aga huvitav kuidas siinsed eletroonikud annavad oma skeemidele kaubanduslikku välimust kui vaja kellelegi mingit tellimustööd teha.
    Võibolla on kellelgi sellealaseid kogemusi mida saab teistele jagada.
    Kui kuidagimoodi enam ei saa siis vaata manuali.

ultrahelipesu ja lakk + korralik disain.

Comment

ultrahelipesu ja lakk + korralik disain.
      räägi sellest ultraheli pesust lähemalt või on äkki anda mõnda asjalikku linki kust on sellest kirjas

Comment

Kui asja natuke laiemalt võtta:

elektroonika ja microcontrollerite kohta leiab infot ja raamatuid hulgim, aga just see "kasti sisse panemine" on natuke müsteerium.

alates üksikeksemplari karbistamisest kuni väikeseeria u. 100tk valmistamise kohta ei ole siiani leidnud yhtki head nõu.

on äkki kellegil infot, mis teadus see on mis tegeleb karpide ümberpanemisega elektroonikatoodetele ning kogu sellega seonduva probleemistikuga (ohutusn6uded, mehhaanika, labeling, materialide valik jne)

oleks väga tänulik!

Comment

Selleks on kogemusi vaja.
          Kui on huvi siis kirjelda oma projekti ja aitame. Oleme väikeseeriat teinud küll.

Comment

Mis maksaks näiteks mingi auto signa puldi moodi asja tegemine
            Kui kuidagimoodi enam ei saa siis vaata manuali.

Comment

olen kasutanud siiani valmiskarpe- plastekarpe leiab kataloogidest päris laia valiku ja mõni ikka sobib.
              põhiliselt kasutanud Fiboxi, Bopla ja Pacteci omi.
              trükiplaadi olen karbi järgi teinud,mitte vastupidi,
              kui otsid valmis plaadile karpi , võid hätta jääda.
              vajalikud avad karbi sisse teed kas ise või lased mõnel mehaanikamehel freesida.
              omaette teema on nö nägu, olen üritanud piirduda trükitavate kleebistega.

Comment

Working...
              X