Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

1k:8R transformer

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

1k:8R transformer

Oleks vaja abi sellise komponendi(või võrdväärse asenduse) leidmiseks. Skeem, mida ehitan vajab sellist trafot. Tõstab pinget 12 voldilt 20kv'le ehk voolusuurendus 1666 2/3 korda ning takistus langeb 1kohm -> 8ohm ehk 125x. Oomipoest ei osatud aidata

Vs: 1k:8R transformer

Et midagi edasi oletada, võiks skeemi ja kirjeldust avalikustada...
    Elektroonika töötab suitsu baasil.
    Tähendab - igasse detaili on doseeritud täpne kogus suitsu.
    Kui mõnest suits välja lasta, siis värk enam ei käi.

Comment

On siis mingit auto süütepooli moodi asjandust vaja vä? Mis mänguasi sellest tulema hakkab?

E: 20kV peal peab takistus 8Ω olema? Päriselt ka?

Comment

Click image for larger version

Name:	StunGun.gif
Views:	1
Size:	5,7 KB
ID:	867270

Samuti leidsin juba antud jupi, kuid mitte eestist: http://www.electronelec.co.uk/cgi-bi...tml#a595_2d700

Comment

Teab keegi kust sellist juppi eestist ka saab ?

Comment

Läheb relva ehituseks või enda peal katsetuseks?
            20000V võib nõrgema südamega inimese ka täitsa
            juhuslikult tappa, oleneb ka teistest (ka juhuslikest)
            asjaoludest. Tegelikult tapab vool, pinge on eelduseks.
            Kas südametunnistus on ka selleks piisavalt treenitud?
            Kas aga leitud trafo sobib, natuke kahtlen. Kõrge pinge
            saadakse selles skeemis rohkem just pingekordistiga
            (see dioodide ja kondensaatorite rivi).
            Elektroonika töötab suitsu baasil.
            Tähendab - igasse detaili on doseeritud täpne kogus suitsu.
            Kui mõnest suits välja lasta, siis värk enam ei käi.

Comment

Pingekordisti ehitan ka juurde, kuid suurema, ca 20 kondet,20 dioodi. Antud skeemi on ka teised valmis ehitanud ning youtube's ka videoid kus sõprade peal proovitakse. Muidugi enne igasugust proovimist mõõdan voolutugevust, saan selleks piisavalt korraliku multimeetri hankida.

Comment

Esmalt postitatud techh poolt Vaata postitust
                Pingekordisti ehitan ka juurde, kuid suurema, ca 20 kondet,20 dioodi. Antud skeemi on ka teised valmis ehitanud ning youtube's ka videoid kus sõprade peal proovitakse. Muidugi enne igasugust proovimist mõõdan voolutugevust, saan selleks piisavalt korraliku multimeetri hankida.
                Ütleme siis otse välja: Siin on kolm erakordselt ebapädevat, et mitte öelda - lausa lolli lauset. Ole hea mees, ära ehita seda riista, Sinust võib saada mõrvar. Muidugi viimane lause annab lootust et Sa ei ole võimeline seda ehitama ja jamad jäävad tulemata.

Comment

Oeh jh, ma ütlesin, et ma kontrollin enne mitu milliamprit välja annab, kui on ohtlik siis jääb asi katki. Õnneks(või mõne jaoks kahjuks) suudan ma selle valmis ehitada, olen ka varem erinevaid skeeme kokku klopsind, samuti häda korral saan abi kellegi elektroonika vallas kogenuma käest. Kuid nagu ma juba ütlesin, kontrollin enne, kas voolutugevus on inimesele ohtlik.

Comment

Enda peal proovid voolutugevust või?
                    Esmalt postitatud techh poolt Vaata postitust
                    Oeh jh, ma ütlesin, et ma kontrollin enne mitu milliamprit välja annab, kui on ohtlik siis jääb asi katki. Õnneks(või mõne jaoks kahjuks) suudan ma selle valmis ehitada, olen ka varem erinevaid skeeme kokku klopsind, samuti häda korral saan abi kellegi elektroonika vallas kogenuma käest. Kuid nagu ma juba ütlesin, kontrollin enne, kas voolutugevus on inimesele ohtlik.

Comment

kogenumad soovitasid multimeetrit 20kV voolu mõõtmiseks...

Comment

mõrtsukat sinust vaevalt saab,aga eemaltvaatajatele saab nalja nabani.
                        kõigepealt,see trafo millele sa viite andsid,ei sobi.
                        teiseks,kui isegi trafo saad(teed)siis hiljemalt viiendal dioodil tuleb läbilöök.loodetavasti on sul sõbrad seda filmimas ja kui sul pilt uuesti ette tuleb,saad vaadata et mis juhtus.

Comment

Aga ehita see: http://www.rmcybernetics.com/project...plasma-gun.htm

Arvan, et hirmutad ka sellega sõpru
                          Muidugi hakka jah, hakka aga sellega inimesi ehmatama, seda võetakse siiski tõsiselt.
                          Kordistil iga astme lisamisel pinge küll tõuseb aga selle arvelt langeb vool ehk siis teoorias võid sinna oma paarsada astet lisada ja üliväikest voolu saada, aga see mis sealt välja hüppab on hirmus.

Ja kui sa seda plasma cun`i ehitama hakkad, tee natuke teistmoodi, et see sagedus oleks megades, ja tekitaks võimalikult palju harmoonilisi sagedusi, et häirida nende inimeste nutitelefone kes püüavad politseisse helistada, aga ole sideametiga ja naabritega ettevaatlik, et keegi teada ei saaks arvuti, nutifonide aipadide ja muude tilulilude kasutamine muutub võimatuks millel on see nn touch pad.
                          viimati muutis kasutaja RaunoK; 12 m 2013, 21:51.
                          Vahetada 350W lampvõimendi jääksoojust Kaja Kallase elektrimolekulide vastu.

Comment

teoreetiliselt tee või tuhandeastmeline kordisti,praktiliselt tõuseb aga pinge peale viiendat astet nii palju,et pole olemas käepärast odavat isoleermaterjali.pimedas hakab kogu kupatus siniselt helendama ja peab olema täitsa napakas et talle vähem kui meeter läheneda

Comment

Ja palju siis on ohtlik voolutugevus ja mis multimeetriga sa seda täpsemalt mõõdad?
                              Ma ei saa sellest aru, järelikult on see vale.

Comment

Working...
                              X