ma ei tea kas ma olen õiges teemas aga kysin ikkagi siis... et kust poodidest olex mul võimalik leida sellist raamatut "Lembit Abo RAADIOLÜLITUSED"??? ja kas neid müüakse ka ikka??? olex huvi sellise raamatu vastu... see raamatukogu variant ei meeldi mulle... kuna ei saa vaadata siis kui tahad...
Teade
Collapse
Foorumi reeglid.
Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less
raamat...
Collapse
X
-
1990. aasta raamat, tavalises poes ammu otsas kindlasti, tasuks aga huvi tunda mõnes antikvariaadis, ehk saab kaubale et teatavad kui keegi toob, sest trükiarv oli soliidne - 16000.Elektroonika töötab suitsu baasil.
Tähendab - igasse detaili on doseeritud täpne kogus suitsu.
Kui mõnest suits välja lasta, siis värk enam ei käi.
-
Oleks isegi sellest raamatust väga huvitatud.
Koopia tegemine võtaks liiga palju aega. See raamat tuleks kuskilt laenutada ja digifotokaga arvutisse lasta. Kui hästi valmistud selleks, siis võid nii kuni 50 lehte minutis skännida. www.roguesci.org foorumis on inimesed nõnda mitmesajalehelisi raamatuid kopeerinud ja netti üles pannud.
Comment
-
Oleks isegi sellest raamatust väga huvitatud.
Koopia tegemine võtaks liiga palju aega. See raamat tuleks kuskilt laenutada ja digifotokaga arvutisse lasta. Kui hästi valmistud selleks, siis võid nii kuni 50 lehte minutis skännida. www.roguesci.org foorumis on inimesed nõnda mitmesajalehelisi raamatuid kopeerinud ja netti üles pannud.
aga vaata ksl antud lingil, seal kirjas et raamatul 543lk
nii et see saaks pikk töö olema
Comment
Comment