Kui see on Sinu esimene külastus, siis tutvu
palun korduma kippuvate küsimustega klikates selleks ülal asetseval lingil. Enne uue postituse lisamist pead Sa registreeruma.
Postituste lugemiseks vali meelepärane foorum allpool olevast nimekirjast.
Teade
Collapse
Foorumi reeglid.
Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
Nii siniste kui ka punaset kaantega on ühed ja samad raamatud...aga lihtsalt erineva kaanevärviga ja ten kindlalt milline on ka see "raadioseadmete üksikosad" kuna see raamat ka kodus olemas. Aga seda ärimist seda pean veel kaaluma veits.
Bibliograafiahuvilistele.
Mul on kodus viis raamatut, mille autor või koostaja on Lembit Abo:
ELEKTROONIKAKONSTRUKTOR, Tallinn, "Valgus" 1972, 232 lk.
(kollase-mustakirju paksukaaneline);
RAADIOSEADMETE ÜKSIKOSAD, Tallinn, "Valgus" 1981, 384 lk.
(punane, paksukaaneline, kaante sisekülgedel fotovalik
detailidest kuid olen ka fotodeta valgeid sisekülgi näinud);
RAADIOLÜLITUSED, Tallinn, "Valgus" 1990, 544 lk.
(punane, paksukaaneline, olen ka tumesinist näinud);
KODUAEDNIKU AABITS, Tallinn, "Mats" 1994, 48 lk.
(õhukesekaaneline broshüürköide);
ELEKTROONIKAKOMPONENDID, Tallinn, 1997, 238 lk.
kirjastanud autor (õhukesekaaneline, A/S INFOTRÜKK).
Topelt ei ole, pakkuda ei saa.
Elektroonika töötab suitsu baasil.
Tähendab - igasse detaili on doseeritud täpne kogus suitsu.
Kui mõnest suits välja lasta, siis värk enam ei käi.
Originally posted by kaltz@Apr 15 2004, 23:12 Sai skännidud raamat raadiolülitused ja ka üles pandud http://www.zone.ee/kaltz/
Oi mees, sulle tuleks küll lausa orden anda sellise suurepärase heateo eest! Hädavajalik raamat ja ilge pain on seda saada, raamatukogust antakse ainult väheks ajaks, poes ei müüda, antikvariaadis pole peale sattunud.. Lause õlle teeks välja heast meelest.
Kas mitte pole ni, et seadus ei kehti tagasiulatuvalt ja seega vanemale vene-aegsele raamatule ei peaks laienema?
- Vend Hieronymus tunneb Motorola toodete nimekirja kõige paremini, las tema ütleb.
- Motorola poolt loodud kiipide hulgas ei ole teda üles tähendatud. - Tähendab: ta on Intelist!
Originally posted by martinj@Apr 26 2004, 19:48 Hariduslikel eesmärkidel võib minu arvates n koopiat teha (pane aga vastav jutt juurde)
Et muudkui skännin uue ilmunud raamatu, riputan netti üles hariduslikel eesmärkidel? Millest siis autor pere toidab?
See kah lihtsalt "minu arvates", kui sul on viide mingile seadusele siis loeks heameelega.
Comment