Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

Voolutugevus

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Voolutugevus

Kiire küsimus. Kui suur tõenäosus on, et süsteem läbi kärssab kui anda toiteks 12 V voolutugevusega 1000 mA ja jubina enda soovid on 12 V ja 500 mA. Asi töötab auto toitepistikust ja pole hetkel sobivat voolutugevust väljaandvat pistikut võtta loodan asja juba olemasoleva toitejuhtmega ära ajada. Tasub proovida või on tõenäosus, et asi läbi kärssab liiga suur?

Ette tänades!

Algaja ruudus

Vs: Voolutugevus

Võiks elektri põhitõed endale selgeks teha, nagu näiteks Ohmi seadus jne. Mis seal läbi kärssamas on, kui seade tarbib max 500mA voolu ja toite osa on võimeline andma max 1000mA voolu 12 voldi korral. Oleks vastupidi, siis toide põleks maha. Ja kuidas saab seadmele vägisi 1000mA voolu sisse sööta, kui ta ainult 500mA tarbib?

Comment

Seade võib tarbida maksimaalselt 500mA 12V juures ja toitekas on võimaline välja andma maksimaalselt 1A 12V juures. Kui tarbija rohkem kui 500mA küsida ei saa, siis ei ole vahet palju toiteallikas on võimeline välja andma. Kui ühendad selle auto akuga ei juhtu ka midagi - 12V, aga..teatavasti on aku võimeline sadu ampreid välja andma.

Comment

No selleks ma olin valmis, et kõigepealt vastu kuplit saan olematute teadmiste eest! Eks iga algus ole raske. Aga suured tänud abi eest!

Comment

Working...
        X