Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

Relee 220 V - 220 V?

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Vs: relee 220v - 220v?

Siis on hästi kui töötab, aga kes viitsib võiks mulle ka seletada, mis asi on "Arvuti max msp", mis dimmerit juhib? Ja millal siis relee need 20x35W luminofoorid põlema lülitab ja ära kustutab.

Comment

Mina üritasin seda guugli käest küsida, midagi ta vastaski. http://et.wikipedia.org/wiki/Max/MSP/Jitter
      Ei oska sellest vastusest aga midagi järeldada. Pildiotsing andis üsna kirju tulemuse.

Ilmselt siis "tehisintellekt" üritab ära arvata, millal tulukesed põlema panna?

Comment

Üsna segane lugu ikka, neid tulukesi on 700W jagu, aga mis otstarve on ometigi dimmeril?

Comment

Dimmer oli äkki ainus asjandus koduses majapidamises, mida andis arvuti külge ühendada? Lihtsalt lülitamiseks see antud juhul ju täiesti kõlbab.

Comment

Esmalt postitatud Andrus_L poolt Vaata postitust
            Arvutist max msp juhib dimmerit, paneb seda teatud tsükli järgi sisse-välja lülitama. Dimmeri vool aga luminofoorlambile ei sobi. Sellepärast siis plaanis relee kaudu asi lahendada.
            Tegelikult saab ka luminofoorlampi dimmerdada - selleks peab olema lihtsalt sobilik "drossel".
            Mõned näited:

Juhtplokk e. "drossel" lihtsalt vahetatakse teise vastu ringi.
            Samuti on olemas dimmerdavaid kompaktluminofoorlampe .e säästulampe - seda näitab dimmerdamist lubav märgistus pakendil.
            Kui sellist märgistust pole, siis dimmerdamine pole lubatud.
            MINULE EI MEELDI KUI MÕNINGAD ISIKUD MINU POSTITUSI MUUDAVAD,
            KUI POSTITUS EI SOBI SIIS PALUKS SEE KUSTUTADA !

Comment

Working...
            X