Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

NMT telefon

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

NMT telefon

Kas on midagi võimalik leiutada vanast NMT telefonist? Üks selline seisab kapis, tahaks sellest midagi leiutada; kui keegi tahab, võin ma ka asja müügile mõelda.
    Sex, drugs & rock'n'roll -- need kolm sõna elavad igavesti!

olex sest elukast uvitatud kyll. milline ta olema juhtub? autotelefon? "mobiil"? kui palju raha tahaxid saada asjanduse eest?
    hei.. HEI. paha koer.. too kohe tagasi

Comment

See asjake on selline telefonitoruga raamatusuurune kast, antenn küljes(logiseb raibe), tüüp Alcatel, aku puudub, pildi võttis ette küll, kui adapterist miskit taha kütsin. Aga palju raha selle kohvri eest küsida, seda ma ei tea! Saada mingi pakkumine privaatselt, ma ootan äki veel keegi asjast huvitatud.

Comment

Ilma tugijaamata pole sellise jullaga midagi teha. Tugijaam olemas ja telefone mitu tk, siis saaks sõpradega omavahel jutu ajada küll

Comment

kuule üks müüs seda kobakat 5 kilo eest nii et tee omad mõtted

Comment

Mis sa Timukas räägid? Et keegi müüs NMT telefoni 5 tonni eest vä? Viimati ma nägin mingit taolist telefoni mingis kasutatud moblade äris 5 aasta eest, hind oli vist 900, äkki eksin

A keegi mees rääkis, et NMT telefonist pidi saama edukalt raadiosaatjat ehitada, ainult et see mees ei teadnud kuidas ;D

Comment

On kah v6imalik, tuleb duplex synkroniseerida teise telefoonuga ehk siis et samal ajal kui teine saadab siis yks v6tab vastu.
              Oleks isegi sellistest kastidest huvitatud.

Comment

Ei tea küll mis sagedusel need nmt-d töötavad, aga kunagi sai neid tartus suvalise köögiraadioga pealt kuulata. Võib-olla siis natuke timmida ja saab nmt telefoniga köögis raadiot kuulata)
                "Computers in future may weigh no more than 1.5 tons."(Popular Mechanics, 1949)

Comment

Mina olex ka sellest uvitatud... kuidas hinnapakkumine tundus? Kuskil nägin ka mingi 900.-.... a sellega ple ju tavainimestel miskit peale akata?
                  hei.. HEI. paha koer.. too kohe tagasi

Comment

NMT telefon peaks töötama kusagil 450MHz kandis, kooli õppisin

To: Erko su pakkumise ülemine ots on sobiv aga ma siiski vaatan, äkki keegi pakub üle ;D

Ja otsin välismaa foorumitest, kas keegi teab midagi sellest ümberehitamisest.

Comment

NMT on kahel sagedusel 450 MHz ja 900MHz.

Comment

Sa xze loe fooorum uuesti korralikult läbi, mina pole hinda maininud, toimub enampakkumine, saada oma pakkumine privasse!

Comment

Working...
                        X