Kui see on Sinu esimene külastus, siis tutvu
palun korduma kippuvate küsimustega klikates selleks ülal asetseval lingil. Enne uue postituse lisamist pead Sa registreeruma.
Postituste lugemiseks vali meelepärane foorum allpool olevast nimekirjast.
Teade
Collapse
Foorumi reeglid.
Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
ma tahaks teada mix on tevalos nii väike valik trimmereid >(vaja oleks 10-40 pF trimmerit aga ei leia(vähemalt neti kataloogist)) tahaks teada kas nagu saaks kusagilt mujalt või keegi äkki müüb veel(eestist tahax) ???
ma tahaks teada mix on tevalos nii väike valik trimmereid >(vaja oleks 10-40 pF trimmerit aga ei leia(vähemalt neti kataloogist)) tahaks teada kas nagu saaks kusagilt mujalt või keegi äkki müüb veel(eestist tahax) ???
noo aga pane mitu tykki paraleelselt. või vaja kuskile raadio asja? siis peab vist välismaalt tellima või kuskilt vanastraadiost välja kookima
Või pane väike konde paralleeli (nt. 10 pF) +trimmer. Nii tehakse tihti.
- Vend Hieronymus tunneb Motorola toodete nimekirja kõige paremini, las tema ütleb.
- Motorola poolt loodud kiipide hulgas ei ole teda üles tähendatud. - Tähendab: ta on Intelist!
nonii ma leidsin yhe mis on enamvähem selline nagu ma tahaksin aga jah kas keegi saax öelda et nagu mis on selle ja tavalise trimmeri vahe sest see tundub kirjelduste ja piltide järgi erinev kui minu varemostetud trimmerid:P
Ongi tavaline. Ainult pindmontaazi jaoks (joodad otse radadele).
- Vend Hieronymus tunneb Motorola toodete nimekirja kõige paremini, las tema ütleb.
- Motorola poolt loodud kiipide hulgas ei ole teda üles tähendatud. - Tähendab: ta on Intelist!
Comment