Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

Pesumasina elektrimootori juhtmed

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Pesumasina elektrimootori juhtmed

Tere!
    Sai vana UPO peskarhhu ära lammutatud ;D a leidsin seest kena mootori(lisaks muule).Jama selles, et ma ei tea juhtmete tähendusi, et missugune + ja missugune -.Kokku 5 juhet, lisaks maandusele.Punane, Must, Roheline, Kollane, Pruun.
    Et, äkki oskate õelda, mis juhe mida tähendab.Kui vaja, siis ma võin andmete tabelist ka koopia teha.Tänan ette!

Edit:
    Sain ka ühe kondeka, mind huvitab mis sellisega peale hakata, kas sellist näiteks annab mindi kodutehnika ette voolukõikumisi leevendama panna?

Suur kollane silinder 4 klemmmi peal-ma arvan,et kondekas

ITT SEL PMP
    made in w-germany

PMP 12/360 KM1
    42313 26441
    12yF+-10% (y-siuke u moodi asi, vasakule alla on joon, ma ei tea nimetust)
    360v-DB HSFNT
    400v-DB HSFPU
    450v-AB 50% ED
    SD 24h HSFQV

Mida need andmed tähendavad, kas keegi viitsib lollile seletada

vaata et sa kondekat ära ei viska, see on vajalik mootori käivitamiseks

Comment

Mootoril on 2 mähist. Üks läheb otce võrku, teine käbi nimetet konde. Mahtuvus 12uF (mikrofarad). Värvide järgi neid eristada ei oska
      - Vend Hieronymus tunneb Motorola toodete nimekirja kõige paremini, las tema ütleb.
      - Motorola poolt loodud kiipide hulgas ei ole teda üles tähendatud. - Tähendab: ta on Intelist!

Comment

Nojaa, asi saab selgemaks.Eks näe, kui aega saan, siis võibolla katse-eksituse meetodil proovin tsipa, et saaks ta otse võrgust käima.Või ootan kuni mõni elektrik ligi satub.Tänud igatahes.

Comment

katseeksituse meetodil võid ampri lõhna saada, ja võin kinnitada st see pole just kõige meeldivam nii endale kui rahakotile.

Comment

otsi ajaviiteks asünkroonmootorite alt.

Comment

Heheh, eks ma harin siis ennast asünkroonmootorite alal veidike

Comment

Working...
              X