Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

nokia 5110 ja soft

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

nokia 5110 ja soft

tre jälle
    nyyd kohe esimese hoobiga panen vecit teemast mööda,aga see sellex.Kunagi ammu keegi kysis selle telefonide tarkvara kohta ehk softi.Kysimus olex sellinne kui ma nyyd ostax 5110 aga ma tahax sinna peale panna näitex 3310 tarkvara või midagi lahjemat?Kuda ma siis seda teen nuh ostan telefoni aga seal pial on ju originaal soft olemas ma pian siis ju originaali maha laskma,nii ja mis edasi kuda ma selle uue softi saan keegi rääkis kunagi netis oli aga mis siis ma nendega teen(tõmban)....... ??? :P
    Mehed Punk On Elu!

et see oleks kyll midagi uut kui saaks 5110'le 3310'ne softi piale lasta :P
    5110 on kahte sorti ja tavaliselt pannakse neile lihtcalt uuem versioon like 5.27 or 5.30 ja m6ningad helinad ehk veel juurde ja t2ts ool ;D
    hrrp://www.dialab.ee

Comment

aga kuda ma selle softi piale panen ja vana maha lasen kirjutage veict täpsemalt!!!! ???
      Mehed Punk On Elu!

Comment

aga k6igepialt *#0000# ja looking mis versioon on, et kas nagu on yldse m6tet :P

Comment

No, 5110'le sa küll mingit muud softi peale ei topi. 5130 oma võid muidugi proovida a vahet pole :P Kui softimises kogemusi pole, siis parem ära proovi sest paljud kodukootud softipanemised tuleb õigete prommeritega ikkagi üle lasta.
          A no eks sa ise tead...

tre jälle
          nyyd kohe esimese hoobiga panen vecit teemast mööda,aga see sellex.Kunagi ammu keegi kysis selle telefonide tarkvara kohta ehk softi.Kysimus olex sellinne kui ma nyyd ostax 5110 aga ma tahax sinna peale panna näitex 3310 tarkvara või midagi lahjemat?Kuda ma siis seda teen nuh ostan telefoni aga seal pial on ju originaal soft olemas ma pian siis ju originaali maha laskma,nii ja mis edasi kuda ma selle uue softi saan keegi rääkis kunagi netis oli aga mis siis ma nendega teen(tõmban)....... ??? :P

Comment

Aga mis selle softimise mõte nagu üldse on? ???
            Kas hakkab ta pesu pesema või ajalehti tooma ?

Aga ega uusi funktsioone sinna sisse ei topi - mälumaht eriti ei võimalda.
            Isegi 6110-t temast ei tee !
            Head susserdamist !

Comment

softi vahetust tehakse sellepärast et uutel versioonidel on mõningad uued sedamed või midagi muud lahetat või on mõni bug fixitud ;D
              et nokia 5110 softi vahetada tuleb sul muretseda flashimise kabla ja vajalik tarkvara kui oled huvitatud siis vasta

Comment

kui m6ni slava suure idanaabri maadel v6i radja tsehhis on mingi asja kylge pookinud, sis on lootust, et seal midagi rohkem on kui 5110'ne viimastes versioonides, aga nagu ka mairo22 ja mina ja veel m6ned arvavad EI OLE ASJAL SÜGVAT MÕTET !

aga kui proovida tahad, sis lepi ennem kellegiga kokku, kes suuteline p2rast selle 5110'ne elule tagasi tooma on :

Comment

Selle elule tagasi toomisega saame hakkama , neid on ennegi olnud, et "proovisin Eric.... :'( softi ja nüüd ei lüli sisse"

;D

Aga mis asju siis nii väga sealt saab, et on kohe vaja softida
                  Head susserdamist !

Comment

see ega ma ei tahagi 5110 softi,tegelt mul on 3310,kas 3310 ongi yltse mõtet,see kas 3310 on mingi uuem soft on,on see hea ja kuda see siis peax panema,aa nyyd tuleb meelde sellinne asi nagu mul 1sõber tegi oma telefonile nuh nagu on kui lähed telefonimenüüse siis vaat nii seal yleval on sellised pildid keegi rääkis ,et ta tegi ise need pildid kuskil kuid seda adre.ma ei tea on see raske kuda neid pilte sinna telefonimenyyse teen`?????? : ???
                    Mehed Punk On Elu!

Comment

3310 saab panna 3315 softi peale seal vist sai piltsõnumeid või midagi muud teha ;D ma vaatan ja siis ütlen

Comment

näed leitsingi mis saab kui paned 3315 softi peale:
                        What you will get after upgrade ?
                        - logode editor
                        - paar uut testi netmonitoris
                        - saad panna vastuvõetud helinaid sms tooniks
                        - ajaga profiilid
                        - kindla aja pärast
                        - deleting SMS from specified SIM folders
                        - eemaldab paar "vana" 3310 bugi (like mixing chars during editing startup note text, when T9 is enabled) ;D

Comment

softi vahetust tehakse sellepärast et uutel versioonidel on mõningad uued sedamed või midagi muud lahetat või on mõni bug fixitud ;D
                          et nokia 5110 softi vahetada tuleb sul muretseda flashimise kabla ja vajalik tarkvara kui oled huvitatud siis vasta
                          tere! on üks lukus 5110, kas teed kuidagi lahti selle. 1973@one.ee

Comment

mis mõttes lukus kas turvakood on peal või q kood või midagi muud

Comment

3315 softis on hea asi automaatne klahvilukustus - eriti vajalik endistele Ericssoni omanikele ;D
                              Head susserdamist !

Comment

Working...
                              X