Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

Kaarleek

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Kaarleek

Tere,
    oskab või teab keegi, kuidas teha sellist asjandust patarei toitel. See kaarleek ei pruugi väga suur olla, no nii umbes 5mm.

Mis asi see kaarleek on?

Comment

no tead küll... kahe juhtmeotsa vahel hakkab säristama.

Comment

Kaarleek on muidu kontrollitav kõrgepinge lühis, aga milleks seda vaja on ja veel patarei pealt ?
        Kas keegi tahab kantavat kinoprojektorit ehitada vä ?
        Head susserdamist !

Comment

Ma lõhkusin kaks tavalist patareid ära ja võtsin need pulgad sealt välja..nendega sai..

Comment

Kaarleek ei ole sädelahendus, samuti ei ole midagi pistmist kõrgepingega.
            Kaarleek on õhus moodustunud kõrgetemperatuuriline plasmakanal, mis juhib voolu ning evib takistust, milles hajuv võimsus tekitabki vajalikku temperatuuri.
            Pinge kaarleegil on 20-30V, täpselt praegu ei tea. Selleks et saada kaarleeki on vaja voolupiirikuga vooluallikat. Kõigepealt tekitatakse lühis, mis lahutatakse nii et kahe elektroodi vahele jääb leek püsima. Seejärel toidetakse kaarleeki madala pinge ja suure vooluga. Vihje: elektrikeevitus.

Patarei toitel ei usu et õnnestub, vajalik võimsus liiga suur.

Comment

http://shems.h1.ru/index.php?shok.php
              Iga loll oskab foorumi otsingut kasutada.
              Mina ei oska,sest mina ei ole loll.

Comment

Huvitav asjake aga see pole päris kaarleek. KaruTEC'il õigus.
                - Vend Hieronymus tunneb Motorola toodete nimekirja kõige paremini, las tema ütleb.
                - Motorola poolt loodud kiipide hulgas ei ole teda üles tähendatud. - Tähendab: ta on Intelist!

Comment

Ise oleks küll huvitatud sellisest asjast et kahe juhtme otsa vahele tuleks säde ja oleks patarei toitega. Endal kunagi oli mingi vene värk et panna gaasi põlema käis vist kahe 1,5v patarei pealt aga kadus ära teine.

Comment

See pole küll kaarleek, pigem gaasisüütaja: nn "elektronnaja spitska" ja selle skeem oli mul kusagil olemas (töötas 1,5 V patarei pealt) kui üles leian riputan saadavale.
                    Aga kuidas pilti (*.bmp näiteks ) siia lisada ?
                    Head susserdamist !

Comment

Working...
                    X