Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

Mis detail ja kuidas vahetada?

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Mis detail ja kuidas vahetada?

Tere,
    Kodukino andis saba (sisselülitades mõnda aega mängib, kuid siis viskab kirja "Protection" ekraanile ja lülitab end välja). Kuna garantii on läbi, piilusin sisse ning toite lähedalt avanes selline vaatepilt.
    Minu küsimus on, et mis detailiga täpselt tegu on, kust saaksin väljavahetamiseks sobiva ning kas uue kondeka(?) külgejootmine parandab vea ning kõik toimib jälle?
    Click image for larger version

Name:	1.JPG
Views:	1
Size:	131,7 KB
ID:	876545

Name:	2.jpg
Size:	73,6 KB
ID:	876546

Name:	3.JPG
Size:	85,2 KB
ID:	876547

Sellel pruunil kondensaatoril(?) on peal kiri 474J 100V. Proovisin internetiavarustest leiduva info baasil kondekat tuvastada/lugeda, kuid ei saanud kuidagi hakkama.
    viimati muutis kasutaja Scott; 29 m 2013, 22:41. Põhjus: kujundust paremaks

Vs: Mis detail ja kuidas vahetada?

Esmalt postitatud kkkaur poolt Vaata postitust
    Sellel pruunil kondensaatoril(?) on peal kiri 474J 100V. Proovisin internetiavarustest leiduva info baasil kondekat tuvastada/lugeda, kuid ei saanud kuidagi hakkama.
    Kondensaator tõesti. 474J määrab mahtuvuse, 100V on tööpinge. Suvaline jupikaupmees leiab selle info põhjal sobiva jublaka. Kas selle konde asendamine pilli parandab, ei tea keegi. Tuleb vahetada, siis saab teada.
    Keegi pole targemaks muutunud sellest, et mind lolliks peab.

Comment

Käisin Elfas ja küsisin toredalt naisteenindajalt 474J 100V kondekat. Pärast 10 minutit kondeka tuvastamist tõi mulle lagedale sellise vidina.
      Kas: 1) tegu on ikkagi näitajate poolest sama kondekaga (faraadid)? 2) 100V vs 250V ei tekita probleeme?

Name:	uus_kond.JPG
Size:	68,2 KB
ID:	867558

Comment

Sisestad oma lemmik-otsimootorisse "capacitor markings".

Kas see plaat esimesel pildil on kahepoolne (võibolla veel mitmekihiline) ja jooted on läbi plaadi? Kui varem pole taolist plaati ravinud, siis võimalusel soovitan enne mõne romu peal katsetada, kuidas elementide jootmine õnnestub ja kas plaat jääb terveks (omad kogemused). Kui plaadi ära rikud, siis on remontida märksa raskem.

Comment

M.L, kusjuures väga õige märkus! Guugeldamine "capacitor reading" annab minu jaoks tuvastamatut infot (n: http://wiki.xtronics.com/index.php/Capacitor_Codes). Kuid "capacitor markings" tegi töö ära. Jootsin vana kondeka jalgade külge, ei pidanudki plaadile alt lähenema. Tundub, et kõik funkab, 6h probleemideta järjest mänginud.
          Aitäh kõigile ja minu poolest võib teema lukku panna.

Comment

Working...
          X