Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

100V DC adapter LED-ile

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Vs: Re: Vs: 100V DC adapter LED-ile

Nende valgusdioodide päripingelang varieerub mingil määral sama voolu juures (tekkiv variatsioon tootmisel), sestap on ahela vahemikuks pandud 11,5-13,9V ning seda 350mA voolu juures. Sul on tarvis nn püsivoolu toiteplokki, mis hoiaks väljundvoolu 350mA (või selle lähiümbruses) ning väljundpinge vahemik võiks küsitava (11,5-13,9V) katta (st maksimumväärtus suurem kui 13,9V ja miinimum alla 11,5V).

Comment

Ehk siis peaks mulle sobima selline adapter nende LED-ide dimmerdamiseks läbi adapteri?
      Fibaro juhtmevaba koduautomaatika - www.indome.ee
      Tark kodu vähem kui 500€ eest

Comment

Nende draiverite koostoimimine dimmeritega võib olla problemaatiline.
        Sõltub:
        1) kas on leading või trailing edge dimmer - kas draiver aksepteerib üht või teist (juhtub ka unversaalse sisendiga) dimmerit
        Small & ultrasmall PIR occupancy motion sensors for flush ceiling installation. For smart home systems and 230V. Save energy on lighting, cooling, ventilation

2) kas dimmer toimib normaalselt väga madala koormusega - on paljud arvestatud mingi minimaalse koormusega toimima (halogeenlambid)

1-10V või impulss sisendiga on tunduvalt kindlam ja probleemivabam.

Comment

Dimmer, mida mina kasutan on leading edge - tavalisi dimmerdatavaid LED-e mis käivad 230V pirni asemele saan dimmerdada probleemivabalt. Hetkel tekkis pähkel just nende 1-10V Dali dimmerdatavate lampidega, kus on see võimalus toiteplokki sisse ehitatud ning mina neid kasutada ei saa/taha. Järelikult on vaja teist adapterit, mis oleks dimmerdatav leading edge dimmeriga ja suudaks LED-e maha keerata.
          Fibaro juhtmevaba koduautomaatika - www.indome.ee
          Tark kodu vähem kui 500€ eest

Comment

Esmalt postitatud Lauri_s poolt Vaata postitust
            Ehk siis peaks mulle sobima selline adapter nende LED-ide dimmerdamiseks läbi adapteri?
            http://minuled.eu/led-tuppa/dimmerda...apter-20w.html
            Enne pead selgeks tegema milline reaalne ledide ühendus kasutuses on, su varasemad lingid on vastukäivad võimsusenumbrites. Kui on 18W 12V ühendus siis jääb vool nõrgaks, kui on 24V või saab selle peale ümber teha siis sobib.
            Ma ei saa sellest aru, järelikult on see vale.

Comment

Vs: 100V DC adapter LED-ile

Esmalt postitatud Lauri_s poolt Vaata postitust
              Minu kasutusesoleval dimmeril on sellised andmed (dimmerdab ka LED-e). Küsimus on - kas ma enda dimmeriga võiksin proovida ülalmainitud LED-ide dimmerdamist.

Power supply:
              110-240V ±10% 50/60Hz

output:
              25-500 W (for resistive loads - 230V)
              10-250W (for resistive loads - 110V)
              Selle miinimumvõimsuse täitmiseks peaks Sul olema vähemalt 6 taolist lampi järgi ühendatud.

Comment

Working...
              X