Tere! Tekkis vajadus välja vahetada veneaegsed türistorid kaasaegsete vastu. Mure selline: tean niipalju, et veneaegsel on kinnitus anood(A), pikk jalg katood(K) ja lühike jalg juhtimine(УЭ). Kaasaegse kohta ei leidnud aga muud, kui jalgade numbrid- 1, 2 ja 3. Kuna kinnitus on ühenduses nr. 2- ga, võib arvata, et 2 on anood(A). Kus aga on katood ja juhtimine, ei saa pihta. Aimu on, et testriga peaks saama määratleda, kuid mina nii kaugele ei küüni. Ehk aitate?! Tänud ette!
Teade
Collapse
Foorumi reeglid.
Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less
Türistori ühendamiseks abi
Collapse
X
-
Vs: Türistori ühendamiseks abi...
BT138/800-PHI, aga peale nende numbriliste tähiste ma midagi ei leidnud. Ega keegi ei pea ka minu eest otsima ja mind laiskuses süüdistama hakkama, lihtsalt mõtlesin, et keegi kohe lihtsalt TEAB. Kui aga mitte, eks homme saab poodi helistatud, ehk neil on aimu.
Comment
-
Esmalt postitatud Onu Heino poolt Vaata postitustTüristoril ja triaagil on erinevused ikka sees, eriti, kui tegemist vahelduvvooluga.
Esmalt postitatud Pläsku poolt Vaata postitustKas see ei lahenda probleemi?
http://www.alldatasheet.com/datashee...BT138-800.html
Comment
-
räägi nüüd ausalt ära,mida sa plaanid.
asendada türistor sümistoriga(ehk triaagiga,nagu Onu Heino väljendas)?
ja igal juhul ütle ka vene türistori(sümistori)mark.ega ikka ole nii,et ostad poest selle kõige ilusama ja vahetad.sul tekivad lülitamisel probleemid
Comment
-
Oomipood uuris tarkadest raamatutest välja, et КУ202Г asendamiseks kõlbab kõige paremini oma parameetritelt BT138/800-PHI. Ilu pole oluline! Ka otstarve sai neile ära seletatud ja selleks on veneaegse autoaku laadija komponentide vahetus, mis nende poolt ka ilma seletamata ära arvati. Seega pole mul alust kahelda nende kompetentsuses. Või kuidas?
Comment
-
sul tuleb kahele asjale tähelepanu pöörata.NB!kõik oleneb konkreetsest skeemist
esiteks võimsus(läbiv vool).
ilma radiaatorita kannatab KY202 suuremat voolu kui pisikeses korpuses BT138.nii et kuidas sul see asi lahendatud on?
ja teiseks,türistorit avav vool.sellest sõltub,hakkab ta korralikult avanema/sulguma,või mitte
Comment
-
Esmalt postitatud kreeklane poolt Vaata postitustja teiseks, türistorit avav vool. sellest sõltub, hakkab ta korralikult avanema/sulguma, või mittePart #: BT138-600. Description: Bi-Directional Triode Thyristor. File Size: 607.71 Kbytes. Manufacturer: SemiWell Semiconductor.
Teed need kolm testi läbi (lk 4, Fig 9), saad teada kuidas avaneb ja sulgub.
Comment
-
Esmalt postitatud A.S. poolt Vaata postitustKuna välimus/kinnitus on teine, siis "aretustööst" sa ju ei pääse. Ja asi see pisike plekitükk sinna jahutusradiaatoriks panna pole?
Esmalt postitatud A.R. poolt Vaata postitusthttp://pdf1.alldatasheet.com/datashe...BT138-600.html
Teed need kolm testi läbi (lk 4, Fig 9), saad teada kuidas avaneb ja sulgub.
Comment
Comment