Kui see on Sinu esimene külastus, siis tutvu
palun korduma kippuvate küsimustega klikates selleks ülal asetseval lingil. Enne uue postituse lisamist pead Sa registreeruma.
Postituste lugemiseks vali meelepärane foorum allpool olevast nimekirjast.
Teade
Collapse
Foorumi reeglid.
Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
В этом видео показано как отремонтировать пульт дистанционного управления. Как восстановить токопроводящие площадки.Мои обучающие материалы по ремонту техник...
"Directly or indirectly, all issues related to sound should be decided by the ear as an organ of hearing: conclusions that are given by the ear is no longer necessary to challenge.Lord Rayleigh (John William Strutt)
Ma ei oska vene keelt, seega küsin, et kas ta pani mingit metallivärvi sinna klahvide peale?
Keegi ehk tõlgiks?
Ega muide venemaal on tegelikult palju tarku inimesi, on alati olnud, kes suudavad nii mõndagi tehnilist teha ja seda väga hästi.
Ma mõtlesin ise ka selle peale muidu, et sinna mingi metalli kiht alla panna, aga ma ei tea mida ja kust seda saada.
Aga seal tuli nüüd terve nimekiri ette sinu antud nimekirjas, mida sealt nimekirjast siis enim soovitad?
Seal on mingi graffiit pihusti küll, aga kas see on sobiv?
Ideaalne asi oleks pehme ja voolu juhtiv siis
Sellised omadused, nagu "pehme" ja "juhtiv", eriti hästi kokku ei käi.
Aga mida soovitada? Mina laisa inimesena kasutan alumiiniumteipi, ei viitsi mitte laki kuivamist oodata.
Ehk proovid alutuseks http://www.oomipood.ee/product/lak-g...rafiitlakk-2ml?
Pihustiga asjad on toredad küll, aga aine võib kergelt sattuda ka sinna, kuhu seda mitte vaja ei ole.
viimati muutis kasutaja A.S.; 03 January 2014, 11:26.
Põhjus: täht
Jah, pihustiga on jama, aga sinu antud lingis on ilma pihustita nagu aru saan.
Eks ma tellin selle siis äkki ära, kui see voolu juhib ja sellest abi äkki on.
Mul on nimelt vanade mobiilide kogu ja vaja seal mõne klahve taastada, et töötaks vahest kasutades.
Eks proovin selle graffiit asja ka millalgi ära, aga praegu mul õnnestus imeläbi saada igivanale 20 aastat vanale mobiilile uued nupud, mis töötavad kenasti, see telefon võib isegi vanem olla nokia 150.
Aga eks mul teisigi telefone, mille nupud ei tööta korralikult.
Esimese asjana ma ikka püüaks pesta kuuma veega ja harjaga nuppudelt rasva kihti maha, mis on suht nähtamatu teinekord, samuti ka trükiplaadi pealt kuuma veega ja lapiga puhtaks pühkida, sealt kus rajad. See võte on aidanud enamus pulte töötavaks, siis kui see ei aita, siis alle need eelnenud võtetest midagi .
Comment