Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

Päikesepatarei

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Päikesepatarei

Tahax saada päikesepatareid mille mõõdud on umbes 5*5 cm. kust sellist saada? tevalos igatahes ple. äkki keegi pakub odavalt?
    hei.. HEI. paha koer.. too kohe tagasi

http://www.velleman.be/Product.asp?lan=1&id=339362

Seda Tevalost saab, kusi neilt hinda.

Comment

Palju sul voolu vaja oleks? Oomipoes on järgmised tooted:
      Päikesepatarei 0.5V/400mA SOL1 59.32
      Päikesepatarei 0.5V/800mA SOL2 110.17
      Päikesepatarei 1V/200mA SOL3 55.08
      Päikesepatarei 2V/200mA SOL4 110.17
      Suhtselt kallid.
      Ei oska öelda, kui suured need on.
      Saaksin 9V/150mA ja 3V/450mA 175 rahaga, aga need on suuremad, umbes 10 X 15cm, ei oska väga täpselt öelda.

Comment

A kui orgunni kokku see värk taskuarvuti päiksekatest näiteks ühel vene (vist elekrtonika)arvutil oli selle suurus umbes 5x2 cm

Comment

No oomipood ja tevalo müüvad mõlemad neidsamu vellemani asju ja ilmselt ka hinnad samas suurusjärgus on.
          Aga 13738 räägi kuskohast neid päikesepatareisid sellise raha eest saab? Mul oleks tegelt 12V patareid vaja, aga ilmselt saab ka 9voldiga hakkama.
          Kas tervitada saab vä?

Comment

Mul üks tuttav tõi neid välismaalt terve suure hunniku. Sai mingist tühjendusmüügist või sellisest, aga töötavad ilusti. Uurin tema käest, äkki oli tal 12V ka, aga hästi ei usu, kuna ei mäleta nagu.

Comment

Ka Kunderi tn. Reti pood müüb päikesepatarei(si)d, hinnad sõltuvalt suurusest.
              Head susserdamist !

Comment

Ei ole 12V, aga kui on soovi 9V-ist saada siis anna teada.

Comment

Miks päikesepatarel see"mA" on?See mA peaks minu mäletamist mõõda mahtuvust ju näitama?

Comment

mA = milliAmper ehk tuhandik Amprit. Amper on voolu tugevuse ühik.

Comment

Miskeid päikesepatareisid nägin mina Tartus Tiigi elektroonikas

Comment

mA = milliAmper ehk tuhandik Amprit. Amper on voolu tugevuse ühik.
                        Aga mille järgi akude mahtuvust/kestvust vaatatakse??

Comment

Ikka ka Amprites

Comment

Mahtuvust märgitakse ikka ampertundides A/h (mitu tundi annab aku 1A suurust voolu).
                            - Vend Hieronymus tunneb Motorola toodete nimekirja kõige paremini, las tema ütleb.
                            - Motorola poolt loodud kiipide hulgas ei ole teda üles tähendatud. - Tähendab: ta on Intelist!

Comment

Kui on 7.0 Ah...kui kaua see aku vastu peaks pidama??

Comment

Working...
                              X