Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

Infot sisekõrva pandavatest traadita raadioseadmetest

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Vs: Kokkupuuteid sisekõrva pandavatest traadita raadio seadmetest

1968. a. sai isetehtud saatjaga tütarlapsi füüsika eksamil keskkoolist välja aidatud. Seda traataasaga helivärki sai kunagi proovitud õhtul telekavaataminel, et teisi mitte segada. Kahe keeruga traataas oli põrandavaiba all, vastuvõtjaks ferriidijupil pool+ kahe transiga võimendi. Olid ka omatehtud, tolle aja kohta suht korralikud klapid, seega heli oli ok. Aastal u. 1975 ei olnud ju telekas veel mingit stereot.

Comment

Vs: Kokkupuuteid sisekõrva pandavatest traadita raadio seadmetest

Siin müüakse ka huvitavat asja.

Comment

Vs: Infot sisekõrva pandavatest traadita raadioseadmetest

This Item is a Radio Jammer.
        Radio Jammer: This Item is a Radio Jammer. It sends out EM waves of a certain frequency.Before you enter:This item is illegal in certain locations. It is only demonstrating how these items work and what only a few dollars at a electronic store can build.This also…

Ära ütle inimestele kunagi, kuidas asju teha. Ütle neile, mida teha, ja nad üllatavad sind oma leidlikkusega.
        See on ime, kui pärast kooliharidust on inimesel uudishimu.
        viimati muutis kasutaja vel; 17 June 2014, 23:22.

Comment

Alumist skeemi tööle saada on üksjagu keeruline.
          Lisaks toimad need vaid raadiuses ca 2m
          Olen näinud kilovatiseid kantavad militaarotstarbelisi automaatseid segajaid. Päris korralik seljakott sõduri seljas ja antennid nagu ufol.
          Ehk need kammivad teatud seadistatud sagedusvahemikku ja kui seal midagi huvitavat tulema hakkab, saadab oma kisa sekka teatud aeg. Siis jälle kuulab jne.
          Elu on nagu lintmakilt muusika kuulamine. Mida lõpupoole, seda kiiremini hakkab linti äraandev ketas pöörlema...

Comment

MINULE EI MEELDI KUI MÕNINGAD ISIKUD MINU POSTITUSI MUUDAVAD,
            KUI POSTITUS EI SOBI SIIS PALUKS SEE KUSTUTADA !

Comment

;
              Saatja-vastuvõtja. Kuidas jääb kiirgusohutusega. See ohutus oleneb ju meie kõrvadevahelise "kompuutri" kaugus kiirgajast, toime ajast, võimsusest, sagedusest. Mida tähendab madal sagedus antud üllitises? Helisageduse elektriväli või "madal" kõrsageduse elektromagneetiline kiirgus! Aga noh! Kõik müügiks! Kes topib oma keha mikrolaine ahju, kes toob kiirgava ahju praktiliselt pea sisse. Aja faktorist ma ei räägigi! Ma olin tööl ülekandejaamas, sagedus ~8GHz, väljundvõimsus ~4W. Kiirgavasse ruuporisse oli kategooriliselt keelatud vaadata! Kaua seda "tühja" lehtrit ikka vaatad? Aga pidavat inimese nägemisvabaks tegema. Siin reklaamitud riistapuu tegutseb meie kõrvadevahelises kolus tundide viisi. Olgugi, et seal on ilmselt ainult ühepoolne vastuvõtja.Aga kiirguseallikas on kusagil taskus, vöö peal. Seega piisavalt lähedal meestele tähtsatele "pallikestele"! Tulemus,... see on oma vaba valik! Radari ruumi minnes tuli rõngassärk, mis ulatus poole reieni, koos samast materjalist kapuutsiga selga panna,rõngas-sõrmus kindad kätte ja ka kõik see pehme vaskjuhtmega maanduse külge kinnitada. Silmade kaitseks ... metalliseeritud prilld. Jällegi kaua seal töötava masina juures siis ikka oled? Valikuvabadus ja mina nendest kõrvaleludest loobun! Kõrvade piitsutamine heliga lõpeb kuulmiskahjustusega, näen seda igapäevaselt patsientidel. Töö on mul selline! Jällegi pole muud öelda, et toimib igaühe valikuvabadus!
              viimati muutis kasutaja rainadov; 18 June 2014, 14:00. Põhjus: täht

Comment

Esmalt postitatud rainadov poolt Vaata postitust
                ;
                Saatja-vastuvõtja. Kuidas jääb kiirgusohutusega. See ohutus oleneb ju meie kõrvadevahelise "kompuutri" kaugus kiirgajast, toime ajast, võimsusest, sagedusest. Mida tähendab madal sagedus antud üllitises? Helisageduse elektriväli või "madal" kõrsageduse elektromagneetiline kiirgus! Aga noh! Kõik müügiks! Kes topib oma keha mikrolaine ahju, kes toob kiirgava ahju praktiliselt pea sisse. Aja faktorist ma ei räägigi! Ma olin tööl ülekandejaamas, sagedus ~8GHz, väljundvõimsus ~4W. Kiirgavasse ruuporisse oli kategooriliselt keelatud vaadata! Kaua seda "tühja" lehtrit ikka vaatad? Aga pidavat inimese nägemisvabaks tegema. Siin reklaamitud riistapuu tegutseb meie kõrvadevahelises kolus tundide viisi. Olgugi, et seal on ilmselt ainult ühepoolne vastuvõtja.Aga kiirguseallikas on kusagil taskus, vöö peal. Seega piisavalt lähedal meestele tähtsatele "pallikestele"! Tulemus,... see on oma vaba valik! Radari ruumi minnes tuli rõngassärk, mis ulatus poole reieni, koos samast materjalist kapuutsiga selga panna,rõngas-sõrmus kindad kätte ja ka kõik see pehme vaskjuhtmega maanduse külge kinnitada. Silmade kaitseks ... metalliseeritud prilld. Jällegi kaua seal töötava masina juures siis ikka oled? Valikuvabadus ja mina nendest kõrvaleludest loobun! Kõrvade piitsutamine heliga lõpeb kuulmiskahjustusega, näen seda igapäevaselt patsientidel. Töö on mul selline! Jällegi pole muud öelda, et toimib igaühe valikuvabadus!

Süsteem mis koosneb kahepoolsest raadioseadmest, saatjast ning vastuvõtjast.

Comment

Kus see kiirgav saatja asub? Kas side nende kahepoolse(?) seadme vahel on ühesuunaline või kahesuunaline?
                  viimati muutis kasutaja rainadov; 18 June 2014, 22:01. Põhjus: täht

Comment

Esmalt postitatud rainadov poolt Vaata postitust
                    Kus see kiirgav saatja asub? Kas side nende kahepoolse(?) seadme vahel on ühesuunaline või kahesuunaline?
                    Kahepoolsed seadmed asuvad mõlemas kuulmetõris.
                    Lisatud failid
                    viimati muutis kasutaja vel; 20 June 2014, 11:27.

Comment

[QUOTE=vel;507305]; Millegi paigaldamine sissepoole, teiselepoole kuulmkile eeldab juba lõikust! Näitekskui implantaati pannakse, siis puuritakse kolba sisse auk (või mitu) elektroodide paigaldamiseks, need elektroodid ühendatakse otse teos olevatele retseptoritel. Implantaadi puhul käib infoedastus sisemistele elektroodidele magnetvälja kaudu kehavälisest protsessorist, milline omakorda saab algsignaali kehavälisest mikrofonist. Seega inimene õpib uuesti kuulma ja ärritajatest uuesti aru saama! Kogu elektroonika, milline vajab ka toidet, on seejuures organismiväline!
                      viimati muutis kasutaja rainadov; 20 June 2014, 13:36. Põhjus: täht

Comment

[QUOTE=rainadov;507309]
                        Esmalt postitatud vel poolt Vaata postitust
                        ; Millegi paigaldamine sissepoole, teiselepoole kuulmkile eeldab juba lõikust! Näitekskui implantaati pannakse, siis puuritakse kolba sisse auk (või mitu) elektroodide paigaldamiseks, need elektroodid ühendatakse otse teos olevatele retseptoritel. Implantaadi puhul käib infoedastus sisemistele elektroodidele magnetvälja kaudu kehavälisest protsessorist, milline omakorda saab algsignaali kehavälisest mikrofonist. Seega inimene õpib uuesti kuulma ja ärritajatest uuesti aru saama! Kogu elektroonika, milline vajab ka toidet, on seejuures organismiväline!
                        Kuulmetõri e. Eustachi tõri - ühendab keskkõrva ninaneeluga,
                        mis reguleerib õhurõhku keskkõrvas.
                        Micro FM Spy Bug Transmitter Surveillance Listening with Receiver KGB FBI CIA.
                        Wall Spy Bug Listening Audio-Radio FM Transmitter
                        Lisatud failid
                        viimati muutis kasutaja vel; 22 June 2014, 16:30.

Comment

Working...
                        X