Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

kuvar

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

kuvar

arvuti monitoril oli sisendi juhtmed lühises ja ma vahetasin sisendi (see mis arviti taha läheb)ära.Omaarust sai õieti,aga tööle pannes lööb ete ailult mingi rohelise juti.Enne minu näppimist oli ta ähmaselt pildi ette võtnud.Kuvar ise on vanem 15" Firmat ei tea praegu peast.
    muusika on kuulamiseks

arvata on et mingid kivid seest läbi kärsand aga ma ka ei tea pole sellise juhtumiga nagu konfliktis olnud

Comment

Arvatavasti kaadrikivi, et õnne ;D

Comment

mis pidi triip on?
        Kontrolli veelkord pistiku ühendust ka, kui rida ja kaader segi ajada, võib ka jama olla, tavaliselt küll ei lähe siis lihtsalt käima.
        Kas jootsid uue juhtme monitori plaadi külge või pistiku kaabli otca?
        - Vend Hieronymus tunneb Motorola toodete nimekirja kõige paremini, las tema ütleb.
        - Motorola poolt loodud kiipide hulgas ei ole teda üles tähendatud. - Tähendab: ta on Intelist!

Comment

Pistiku kaabli otsa jootsin.Olen kuulnud,et venetelekatel on sama viga.Siis tuli kontakte kontrollida.Mõnikord piisavat ka põrutamisest.Triip on ees horisontaalselt pisut keskjoonest allpool.Kui juhet arvutil järel pole, pole pilil midagi ees(oleks nagu normaalne),aga kui mingid signaali saab lööb triibu ette.
          Mul pole kuskilt juhtme õiget asetust kontrollida.Mul on siis samasugust kuvarit vaja või joonist
          muusika on kuulamiseks

Comment

Hor. triip tähendab tõesti kaadrilaotuse puudumist ehk siis kaadrikivi viga. Vaata enne selle klotci jooted üle, see on väga tavaline, et jooted lahti. Kivi ise võib terve olla.
            - Vend Hieronymus tunneb Motorola toodete nimekirja kõige paremini, las tema ütleb.
            - Motorola poolt loodud kiipide hulgas ei ole teda üles tähendatud. - Tähendab: ta on Intelist!

Comment

Kuidas ma selle kivi võiks ära tunda
              muusika on kuulamiseks

Comment

Enamasti radika peal, püstine ja 7,9 või rohkem jalga
                Ntx. TDA8712,TDA8351, LA7830,7840 jne.

Comment

uurin asja
                  muusika on kuulamiseks

Comment

vabalt võib ka kaadrimähise pistikul külmakas olla

Comment

mis_see_kkulmakas+_ta'hendab.Muide_seda_kiva_ma_ul es_ei_leidnud.
                      muusika on kuulamiseks

Comment

Oled kindel, et otsad 6ieti panid? Ja et mingit kogemata lyhist/katkestust ei ole. Kontrolli veelkord yle synkrootsad, 2kki ei anna mingi asi l2bi ja siis sellest siuke jama. Kui k6ik ikka on korras, siis jah kaadrilaotuses viga, see, millest felch r22kis

Comment

kusjuures need vanemad molud ei kontrollind synkrode olemasolu ja kui siis juhtmes katkestus on, siis hakkab lollitama(uuemad lylitavad end kohe v2lja, sest niikuinii ei ole midagi n2idata)

Comment

on p6him6tteliselt t2iesti reaalne,et juhtmetes on asi.
                            Aparaat ise on Hitachi 14mvx2.Joonis olex suurex abix.
                            muusika on kuulamiseks

Comment

Kaadrikivi võib olla ka tda1170, näeb välja nagu tavaline kivi aga radika "tiivad" selgajoodetud. Otsi radikale paigutatud kivi, neid ei tohiks palju olla. Üle jootmine tuleb neile kõigile kasuks.
                              Äkki on signaalikaabli pistiku juurde kirjutatud pistikute otste funktsioon, siis saad oma versiooni ära kontrollida. Sünkro : H(horizontal-rida, ots 13), (V: vertical-kaader ots 14). Vaata veel: http://www.pnc.com.au/~techpowr/pinouts/vga.html siin ei ole märgitud CLK ja DATAt aga nii vanal molul neid vist polnudki.
                              Skeemi mul paraku pole.

Comment

Working...
                              X