Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

jama elektron kellaga

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

jama elektron kellaga

;D hiljuti kella keeramise ajal ilmnes jama elektron kellaga.

kui õhtul kaks tundi taha ei keera, siis hommikul, poolteis tundi seisb.

teine jama veel võim katki remondin võimu transil kütteniit läbipõlenud mida teha kas vahetada kütteniit või panna teine transs ;D

Kellast ei tea midagi, kuid kütteniite olen minagi päris palju remontinud. Hõõglampides on seda eriti lihtne teha, seal ju hästi näha, kust katki. Keerulisem on, kui on läbipaistmatu korpusega, siis peab tundega tegema. Aga jah soovitan kõigile, ärge visake kõike kohe minema, pea-aegu kõike on võimalik korda teha.

Comment

Aprillinali jah? ;D
      ...

Comment

Kusjuures kineskoopide kütteniite omal ajal isegi remonditi. Vähemalt vanaisa mulle omal ajal rääkis, et viiekümnendatel seda tehti ja kasutati mingi keemia/füüsikalabori vaakumpumpa pärast. Kui tõsi see on jätku igaüks oma otsustada.. võibolla tõesti.

A mis puutub aprillinalja, siis on võimalik seda väga lihtsalt teha. Ise tegin nii: keerasin telekal heleduse maha ja siis ütlesin isale, et pilt kustus ära. No elupõline telemehhaanik hakkas kõrgepinget kontrollima siis seda pikka valget dioodi kõrgepinge plokis lõpuksks vahetas 6z52te , mõõtis pingeid....jne... mina kõrval hoidsin naeru kinni ;D ;D
        Elu on nagu lintmakilt muusika kuulamine. Mida lõpupoole, seda kiiremini hakkab linti äraandev ketas pöörlema...

Comment

;D hiljuti kella keeramise ajal ilmnes jama elektron kellaga.

kui õhtul kaks tundi taha ei keera, siis hommikul, poolteis tundi seisb.

teine jama veel võim katki remondin võimu transil kütteniit läbipõlenud mida teha kas vahetada kütteniit või panna teine transs ;D
          Mõlemale probleemile on lihtne lahendus. Pole mõtet hõõgniiti parandama hakata, lihtsam on kell uuesti tagasi keerata ja inteligentne hõõgniit saab kohe aru ning jätkab kuulekalt teenimist ka katkenud seisundis. ;D

Comment

Working...
          X