Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

Vitavisioni pult...

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Vitavisioni pult...

Selline mure on, et sai mõned kuud tagasi Tartust Lõunakeskusest ostetud telekale universaal pult, see oli Nowaluxi poes vist, selline must ja hästi tavaline nägi välja... Probleem on selles, et kooditabel on suutnud ära kaduda ja ma oleks väga tänulik, kui keegi inimene(kes võiks ka sarnast pulti omada) annaks mulle Schnaideri teleka koodid

proovi panna ta iseotsimisreziimi. mul on laudmanni pult,aga põhimteliselt on nad kõik sarnased,seal vajutad ühekorraga nupudele SET ja TV, kuni sütib tuluke, siis lased korraga lahti ja vajutad korraks SET, tuluke hakkab vilkuma, mis näitab et iseotsimisreziim on rakendunud.edasi hakkad plõksima nuppu POWER, kuni telekas välja lülib. ja ongi kood käes.

Comment

Set nuppu seal küll pole ja ma proovisin igate pidi seda värki kätte saada, et Powerit togima hakata, aga midagi tarka pole juhtund..

Comment

aga mis nupu abil siis koodivalimis reziimi viid?

Comment

Funktsiooni nuppu all hoides läheb sinna, siis saab kolm numbrit toksida, kui midagi muud teha, nt POWERit vajutada, siis põleb tuli korra ja kõik, midagi enam ei juhtu kui edasi klõpsida, see kui tuli pikalt põleb tähendab, vist et koodi ei ole olemas, proovisin igasugu nuppe seal hoida ja klõpsida, tulemus 0... Sellel puldil pole mingeid andmeid ka peal ja selle firma kohta ei paku nett ka midagi, proovisin mingeid netist leitud kooda, aga ka midagi ei saavutand.. Mis kõige lollim on tublid päkapikud ilusti eestikeelse juhendi säilitand, mis käib vale puldi kohta ja mis ei sisalda koode :'(

Comment

Proovi poest uurida, ehk on kusagile mõni vedelema jäänud.

Comment

Kas keegi siis neid koode ei oma ?

Comment

mul ühel sõbral on olemas see sama pult ma arvan ta ka novaluxist ostis.Kui külla lähen siis küsin ja ütlen.

Comment

Suured tänud, jään ootama

Comment

Kas on asja saand ?

Comment

Working...
                    X