Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

Pooli kerimine

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Pooli kerimine

Andke andeks kui uue teema jälle selle kohta tegin aga vaatasin kõiki teemasid kus rääkis sellest aga ei jõudnud mulle kohale ma vist siis nii loll aga oleks vaja ühte pooli http://www.hot.ee/leintz2/Laser/laserskanner.html#8
    siin on joonis 15 nel vaja pooli otsisin poodidest aga ei leidnud kuskil polnud ja õeldi et keri ise mina nii loll et ei tea sellest veel midagi seal vaja 1mH pooli kas keegi ütleks mulle millist traati kasutada ja kui pikka,mitu ringi oleks tore ka kui annaks valemi mille järgi arvutate siis ehk taoks omale ka selle pähe koos kirvega kasvõi... :P

poest sa seda pooli vaevalt et leiad, ise kerida on ka tülikas,liigs palju keerdusi on.seepärast soovitustsid üles lähima telekaparandaja ja küsid pooli RF-90LC-2(kõik vene tähed)tehas garanteerib induktiivsuseks 0,65-1,18mH(sõltuvalt südamiku asendist)

Comment

Kuna tegemist on ribafiltriga, siis saaks ju kasutada topelt T filtrit (koos selle sama opvõimuga) ja poolist loobuda.
      Kui nii väga tahad, teen mingi skeemi kah
      Elu on nagu lintmakilt muusika kuulamine. Mida lõpupoole, seda kiiremini hakkab linti äraandev ketas pöörlema...

Comment

Oleks tore küll kui viitsiksid selle skeemi teha siis vaatan kunna enne saan kas selle skeemi teha või leian äkki pooli..

Comment

Working...
        X