Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

Andur jagamine

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

aga keegi teab mis moodi see andur neid milliampreid hoiab?
    St. mis seal sees on?

Comment

ja siis oskab keegi midagi selle esimese anduri kohta öelda kuidas seda saada 0-10V infot jagama.

Comment

ok sain oma pikkade otsingutega selgeks et esimest andurit praktiliselt ei saagi jagama panna 0-10v infot
        aga 4-20mA anduri ahelasse soovitati panna 500 oomine takisti. Seega 4mA=0 ja 20mA=näiteks 16. siis pinget mõõtes takistilt 10V võib olla küll 16 aga 4mA korral ei ole pinge 0V ja näit ka ei ole 0
        On kellelgi väärt mõtteid kuda lahendada? või läheb 4mA korral tõesti pinge nii alla et on nulli lähedane?
        Tänud kui keegi viitsib vastata

Comment

Mina sain Ohmi seadust kasutades 4mA->2V ja 20mA ->10V (R=500).
          - Vend Hieronymus tunneb Motorola toodete nimekirja kõige paremini, las tema ütleb.
          - Motorola poolt loodud kiipide hulgas ei ole teda üles tähendatud. - Tähendab: ta on Intelist!

Comment

Originally posted by Madlobster@Apr 4 2004, 05:46
            aga keegi teab mis moodi see andur neid milliampreid hoiab?
            St. mis seal sees on?
            otsi netist võtmesõnu "voltage(või current) controlled current source"

Põhimõttelisel ajab asja ära tavalise üe lülituses transistoriga. Kollektorvool ei sõltu kollektorahela takistusest (juhul,kui see mõistlikkuse piirides on ) ehk hoides pinget püsivana emittertakistil ,on (peaaegu)püsiv ka kollektorvool. Jätame baasivoolu mängust välja.
            Elu on nagu lintmakilt muusika kuulamine. Mida lõpupoole, seda kiiremini hakkab linti äraandev ketas pöörlema...

Comment

tänud kõigile vastuste eest sain selle voolu pingeks 500 oomist taki kasutades. Aga miskipärast ei võta see plokk nüüd seda pinget vastu.
              Sisendi auk on tal ainult üks kui ma nüüd sinna panen selle muutuva positiivse pinge otsa kas ta siis miinuse saab ta oma toite ahelast (andur ja plokk on ühise toite peal) Olen ma asjast ikka õieti aru saanud et analoog sisend 0-10 V tahab ikka positiivset alalis pinget saada??? Ja miinuse pool on üld mass???

Comment

Working...
              X