Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

Tähelepanekud Tevalo koduka kohta

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Tähelepanekud Tevalo koduka kohta

Olen juba tükk aega Tevalo kodulehel käija ja seoses sellega on tekkinud tähelepanekuid. Kunagi loodi lehele foorumite rubriigi alla Heade Mõtete Koht. Kahjuks selgub, et juba üle aasta ei ole kellelgi Häid Mõtteid, mida ka teistega jagada tahaks, pähe tulnud. Ühesõnaga Heade Mõtete Koht on nagu varjusurmas praegu. Põhimõtteliselt saaks ju need olemasolevad projektid, mis seal üleval on panna näiteks lihtsalt foorumisse. Postituste kõige ülemisse ossa ehk nagu juba mõneski foorumi teemas on juba Important Topic osakonnas. See on lihtsalt tähelepanek ja minu isiklik arvamuseavaldus.
    Aeg on energiahulk, mis jääb põhjuse ja tagajärje vahele.

Põhimõtteliselt saaks ju need olemasolevad projektid, mis seal üleval on panna näiteks lihtsalt foorumisse.
    v2ga hea t2helepanek aga need teemad seal foorumi yleval ongi tehtud heade m6tete koha j2rgi...

Comment

Kas need teemad foorumite üleval on tehtud Heade Mõtete Koha eeskujul või nad kopeerivad Heade Mõtete Kohas olevaid projekte? Minu arust jääb esimene variant. Aga kui nad ka kopeerivad Heade Mõtete Kohas olevaid projekte, siis pole ju mõtet sama infi kahes kohas samal kodukal hoida, ma arvan.
      Aeg on energiahulk, mis jääb põhjuse ja tagajärje vahele.

Comment

Olen ka juba pikka aega siin foorumis tegutsenud ja minu arvates oli vanem versioon kasutajasõbralikum. Uus on muidugi põhjalikum ja suuremate võimalustega, aga minu arvates on puuduseks see, et palju teksti on inglise keelsed. Võib-olla on see nüüd ka mingi tobe euronõue aga olgem ausad - SEE koht siin on mõeldud Eesti inimesele ja tehtud ka meie inimeste poolt - olgu siis ka eesti keelne!
        Aga muidu võin ainult kiidusõnu öelda ja kui peaks mingit elektroonika-alast nõu vaja minema, siis see foorum on esimene koht, millest alustada!

Comment

Vaata siia kuidas teha foorum eestikeelseks:

http://www.tevalo.ee/foorum/index.php?showtopic=7829

Comment

Working...
          X